Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΒράβευση του Τhe Lesante Luxury Hotel & Spa στα φετινά Condé Nast Johansens Award of Excellence
Ξενοδοχεία

Βράβευση του Τhe Lesante Luxury Hotel & Spa στα φετινά Condé Nast Johansens Award of Excellence

Το Condé Nast Johansens αποτελεί τον οδηγό αναφοράς για τους ανεξάρτητους ταξιδιώτες, καθώς προσφέρει έμπνευση για πολυτελή ταξίδια, ιδανικά για κάθε περίσταση.

Το ξενοδοχείο Τhe Lesante Luxury Hotel & Spa στη Ζάκυνθο βραβεύθηκε στα Condé Nast Johansens Award of Excellence 2018 που πραγματοποιήθηκαν στις 6 Νοέμβριου 2017 στο ξενοδοχείο The May Fair Hotel London, στο Λονδίνο, με τη διάκριση “Readers’ Award 2018”.

Το Condé Nast Johansens είναι μια παγκόσμια συλλογή ξενοδοχείων, προέρχεται από τους εκδότες των μεγάλων lifestyle περιοδικών “Vogue”, “GQ”, “Traveller” και “Glamour” και αποτελεί τον οδηγό αναφοράς για τους ανεξάρτητους ταξιδιώτες, καθώς προσφέρει έμπνευση για πολυτελή ταξίδια, ιδανικά για κάθε περίσταση.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά και ο γενικός διευθυντής του Ομίλου Lesante Collection Luxury Hotels & Resorts κ. Διονύσης Βυθούλκας, “φέτος προσθέτουμε ακόμα ένα βραβείο στη συλλογή μας, γεγονός που δικαιώνει τις εδώ και χρόνια προσπάθειές του προσωπικού μας για την απόλυτη προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών για τις οποίες και το ευχαριστούμε.

Ευχαριστούμε επίσης το κοινό, το οποίο για άλλη μια φορά με τις ψήφους του απέδειξε ότι μας εμπιστεύεται ως την καλύτερη επιλογή για τις διακοπές του.

Τέλος, θα ήθελα να τονίσω ότι το όλο έργο μας στον Όμιλο Lesante Collection διαπνέεται από τη φιλοσοφία, η οποία αφορά στην ανάδειξη του τουρισμού της Ζακύνθου”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024