Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Βράβευση του Τhe Lesante Luxury Hotel & Spa στα φετινά Condé Nast Johansens Award of Excellence

Τατιάνα Ρόκου - 09 Νοέμβριος 2017, 15:20

Το Condé Nast Johansens αποτελεί τον οδηγό αναφοράς για τους ανεξάρτητους ταξιδιώτες, καθώς προσφέρει έμπνευση για πολυτελή ταξίδια, ιδανικά για κάθε περίσταση.


Το ξενοδοχείο Τhe Lesante Luxury Hotel & Spa στη Ζάκυνθο βραβεύθηκε στα Condé Nast Johansens Award of Excellence 2018 που πραγματοποιήθηκαν στις 6 Νοέμβριου 2017 στο ξενοδοχείο The May Fair Hotel London, στο Λονδίνο, με τη διάκριση “Readers’ Award 2018”.

Το Condé Nast Johansens είναι μια παγκόσμια συλλογή ξενοδοχείων, προέρχεται από τους εκδότες των μεγάλων lifestyle περιοδικών “Vogue”, “GQ”, “Traveller” και “Glamour” και αποτελεί τον οδηγό αναφοράς για τους ανεξάρτητους ταξιδιώτες, καθώς προσφέρει έμπνευση για πολυτελή ταξίδια, ιδανικά για κάθε περίσταση.Όπως τόνισε χαρακτηριστικά και ο γενικός διευθυντής του Ομίλου Lesante Collection Luxury Hotels & Resorts κ. Διονύσης Βυθούλκας, “φέτος προσθέτουμε ακόμα ένα βραβείο στη συλλογή μας, γεγονός που δικαιώνει τις εδώ και χρόνια προσπάθειές του προσωπικού μας για την απόλυτη προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών για τις οποίες και το ευχαριστούμε.

Ευχαριστούμε επίσης το κοινό, το οποίο για άλλη μια φορά με τις ψήφους του απέδειξε ότι μας εμπιστεύεται ως την καλύτερη επιλογή για τις διακοπές του.

Τέλος, θα ήθελα να τονίσω ότι το όλο έργο μας στον Όμιλο Lesante Collection διαπνέεται από τη φιλοσοφία, η οποία αφορά στην ανάδειξη του τουρισμού της Ζακύνθου”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top