Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Ο Χρήστος Δήμας ανέλαβε γενικός διευθυντής του Melia Athens Hotel

Άγγελος Ρεστάνης - 10 Νοέμβριος 2017, 09:21

Ο κ. Χρήστος Δήμας εργάζεται στον τουριστικό κλάδο τα τελευταία 25 χρόνια.


Γενικός Διευθυντής του Melia Athens Hotel ανέλαβε πρόσφατα ο κ. Χρήστος Δήμας. Ο κ. Δήμας δραστηριοποιείται στο χώρο του Hospitality από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 σε διευθυντικές θέσεις. Έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες με τελευταία θέση Γενικής Διεύθυνσης του Athens Tiare Hotel. Είναι πτυχιούχος Marketing και ξενοδοχειακού Management, καθώς και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου σε Strategic Business Administration.

Για την ανάληψη των καθηκόντων του μεταξύ άλλων τόνισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που εγκαινιάζω μια συνεργασία με τον πολυεθνικό ξενοδοχειακό κολοσσό Melia Hotels & Resorts. Η παρουσία μου στο Melia Athens Hotel αποτελεί μία ευχάριστη πρόκληση. Το Melia Athens αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να ικανοποιούμε κάθε στιγμή τους επισκέπτες μας, παρέχοντάς τους σύγχρονες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φιλοξενίας”.

Ο Χρήστος Δήμας γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1969 στην Αθήνα. Σπούδασε Marketing και Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων. Απέκτησε Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από την ΕΕΔΕ.

Εργάζεται στον τουριστικό κλάδο τα τελευταία 25 χρόνια. Από το 1993 ως το 1999 εργάστηκε στον όμιλο της Accor και συγκεκριμένα σε ξενοδοχεία της NOVOTEL στην Αθήνα, το Μπέρμινχαμ και το Παρίσι. Από το 1999 ως το 2006 εργάστηκε στον όμιλο Grecotel και στα ξενοδοχεία Athens Acropol και Omonia Grand ως Food & Beverage Manager και αναπληρωτής διευθυντής. Εργάστηκε ως γενικός διευθυντής από το 2007, αναλαμβάνοντας τη Γενική Διεύθυνση των επιχειρήσεων της Star Hotel (Volos Palace, Xenia Πορταριάς και Cafe Veranda) στη Μαγνησία. Από το 2008 έως και το 2016 διετέλεσε διευθυντής του Radisson Blu Park Hotel Athens. Η τελευταία του θέση ως γενικός διευθυντής ήταν στο Athens Tiare Hotel.

Έχει συνεργαστεί ως εκπαιδευτής με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο. Έχει παρακολουθήσει σημαντικό αριθμό προγραμμάτων εκπαίδευσης και σεμιναρίων. Είναι παντρεμένος και έχει δύο αγόρια. Του αρέσει ο κινηματογράφος, τα ταξίδια και το τζόκινγκ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top