Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Το 100% Hotel Show, για πρώτη φορά, με περίπτερο στην WTM

Άγγελος Ρεστάνης - 10 Νοέμβριος 2017, 12:50

Σκοπός της συμμετοχής ήταν να προωθηθούν οι ελληνικές εταιρείες που συμμετέχουν στο 100% Hotel Show σε ένα διεθνές πελατολόγιο, ενώ παράλληλα να αναδειχθεί η ελληνική τουριστική επιχειρηματικότητα.


Λίγο πριν την έναρξη του πέμπτου 100% Hotel Show (17-20 Νοεμβρίου, στο MEC Παιανίας), τα στελέχη της διοργάνωσης ταξίδεψαν στο Λονδίνο για τη World Travel Market, μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις τουρισμού παγκοσμίως.

H έκθεση World Travel Market στο Λονδίνο, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις τουρισμού στον κόσμο. Το 100% Hotel Show, συμμετείχε για πρώτη φορά με περίπτερο, στο πλαίσιο της καμπάνιας “Greeks Teach Hospitality”.

Σκοπός της συμμετοχής ήταν να προωθηθούν οι ελληνικές εταιρείες που συμμετέχουν στο 100% Hotel Show σε ένα διεθνές πελατολόγιο, ενώ παράλληλα να αναδειχθεί η ελληνική τουριστική επιχειρηματικότητα. Από την άλλη πλευρά, στο επίκεντρο της καμπάνιας βρίσκονται τα ελληνικά ξενοδοχεία που ξεχωρίζουν για το υψηλό τους επίπεδο, τα οποία προωθήθηκαν από τα στελέχη του 100% Hotel Show στην έκθεση.

Τέλος, η συμμετοχή επιβεβαιώνει τη διεθνή προοπτική του 100% Hotel Show, αφού πολλοί ξενοδόχοι από την Ευρώπη δηλώνουν έντονο ενδιαφέρον επίσκεψής τους στην επόμενη διοργάνωση.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top