Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Eurowings πετά τώρα και στο Κέιπ Τάουν (Ν. Αφρική)

Θοδωρής Κουμέλης - 10 Νοέμβριος 2017, 15:29

Η Eurowings σχεδιάζει να αναπτύξει ακόμα περισσότερο το δίκτυο διηπειρωτικών πτήσεων μέσα στο επόμενο έτος. Για αυτό τον λόγο, αυτό το φθινόπωρο τρία αεροσκάφη για πτήσεις μακρινών αποστάσεων της Eurowings θα σταθμεύουν στο Μόναχο.


Το Κέιπ Τάουν είναι ο νέος προορισμός που εντάσσεται στο δίκτυο διηπειρωτικών πτήσεων της Eurowings. Ένα Airbus A330 θα απογειώνεται στο εξής μία φορά την εβδομάδα από την Κολωνία / Βόννη με προορισμό την πρωτεύουσα της Νότιας Αφρικής. Η πτήση θα αναχωρεί αργά το βράδυ της Κυριακής και το δρομολόγιο επιστροφής από το Κέιπ Τάουν πίσω στην Κολωνία θα εκτελείται κάθε Δευτέρα στις 18:45.

Η Eurowings σχεδιάζει να αναπτύξει ακόμα περισσότερο το δίκτυο διηπειρωτικών πτήσεων μέσα στο επόμενο έτος. Για αυτό τον λόγο, αυτό το φθινόπωρο τρία αεροσκάφη για πτήσεις μακρινών αποστάσεων της Eurowings θα σταθμεύουν στο Μόναχο, ενώ η αεροπορική εταιρεία προτίθεται από την επόμενη άνοιξη να αυξήσει τα προσφερόμενα δρομολόγια από το Ντίσελντορφ και το Βερολίνο προς μακρινούς προορισμούς.Ως αποτέλεσμα, η θυγατρική της Lufthansa που είναι υπεύθυνη για τις απευθείας συνδέσεις θα επωφεληθεί σημαντικά από τις ευκαιρίες που παρουσιάζει η ταχέως ανπτυσσόμενη αγορά των διηπειρωτικών πτήσεων χαμηλού κόστους, ενώ με τις πολυάριθμες πτήσεις που προσφέρει εντός της Γερμανίας και της Ευρώπης διασφαλίζονται βέλτιστες και γρήγορες συνδέσεις μεταξύ των αεροδρομίων αναχώρησης του δικτύου.

Για τους επιβάτες της Eurowings, αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν να απολαμβάνουν αμέτρητους πιθανούς συνδυασμούς για να πραγματοποιούν αεροπορικά ταξίδια προς την Ασία, την Καραϊβική ή τη Νότια Αφρική.  Στόχος της αεροπορικής εταιρείας είναι η προσφορά απεριόριστων ταξιδιωτικών επιλογών προς τους επιβάτες της.

Ο Oliver Wagner, διευθύνων σύμβουλος της Eurowings, σημείωσε: “Στην παρούσα φάση το ενδιαφέρον της Eurowings επικεντρώνεται στους μακρινούς προορισμούς. Η προσφορά διηπειρωτικών πτήσεων αποτελεί σημαντικό μέρος της στρατηγικής μας. Μέσα στο επόμενο έτος σχεδιάζουμε ένα ακόμα μεγάλο βήμα ανάπτυξης και επίσης την επέκταση του δικτύου διηπειρωτικών πτήσεων σε τρία ακόμα γερμανικά αεροδρόμια εκτός από την Κολωνία / Βόννη.

Με τις ενέργειες αυτές η Eurowings θα εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες, σημαντικότερες και πιο επιτυχημένες αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη σε αυτό το τμήμα της αγοράς”.

Η νέα πτήση της Eurowings θα εκτελείται με αεροσκάφος τύπου Airbus A330. Για την καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία και την ψυχαγωγία των επιβατών, σε όλη τη διάρκεια της πτήσης οι επιβάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν το WINGS Entertain, το κορυφαίο σύστημα ψυχαγωγίας της Eurowings.

Λεπτομέρειες πτήσεων

  • EW 126 Κολωνία / Βόννη (CGN) - Κέιπ Τάουν (CPT):
    Αναχώρηση 23:20, Άφιξη 12:30 την επόμενη ημέρα / ημέρα πτήσης: Κυριακή
  • EW 127 Κέιπ Τάουν (CPT) - Κολωνία / Βόννη (CGN):
    Αναχώρηση 18:45, Άφιξη 05:50 την επόμενη ημέρα / ημέρα πτήσης: Δευτέρα


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top