Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προορισμός

Η Ισπανία κατασκευάζει τη μεγαλύτερη τεχνητή παραλία της Ευρώπης

Άγγελος Ρεστάνης - 14 Νοέμβριος 2017, 10:33

Η τεχνητή παραλία Alovera Beach θα περιλαμβάνει beach bar, εστιατόριο, νεροτσουλήθρες, σχολή ιστιοπλοΐας και περισσότερες από 1.000 θέσεις στάθμευσης για όλους τους επισκέπτες.


Όσοι επιθυμούν να επισκεφθούν την Ισπανία για διακοπές θα χαροποιηθούν ιδιαίτερα στο άκουσμα ότι μέσα στα επόμενα τρία χρόνια οι τουρίστες θα μπορούν να κάνουν τις διακοπές τους στην Alovera Beach, που θα είναι μια αμμώδης έκταση με θεαματικά κύματα μόλις 65 χιλιόμετρα από τη Μαδρίτη και 321 χιλιόμετρα μακριά από την πραγματική θάλασσα.

Το πλήρως τεχνητό αυτό έργο θα περιλαμβάνει την οικοδόμηση μιας λίμνης 25.000 τετραγωνικών μέτρων που θα δημιουργηθεί, με στόχο να φιλοξενεί μέχρι και 25.000 άτομα ετησίως.Υπεύθυνη για το καινοτόμο αυτό project αναψυχής ύψους 14 εκατ. δολ. είναι η κατασκευαστική εταιρεία Grupo Rayet, με τη βοήθεια της εταιρείας Crystal Lagoons, η οποία εξειδικεύεται στην κατασκευή τεχνητών λιμνών.

Παρόλο που η Alovera Beach βρίσκεται ακόμα στα αρχικά στάδια ανάπτυξης, δόθηκαν στη δημοσιότητα κάποιες κατασκευασμένες σε υπολογιστή εικόνες, προσφέροντας στους μελλοντικούς τουρίστες μια ιδέα για το τι να περιμένουν σε αυτό το μέρος.

Πέρα από τα κρυστάλλινα νερά, η παραλία θα περιλαμβάνει επίσης beach bar, εστιατόριο, νεροτσουλήθρες, σχολή ιστιοπλοΐας και περισσότερες από 1.000 θέσεις στάθμευσης για όλους τους επισκέπτες, οι οποίοι θα πληρώνουν εισιτήριο αξίας 15 δολαρίων μετά το άνοιγμα της παραλίας για το κοινό.

Το έργο θα είναι επίσης εξαιρετικά χρήσιμο στην οικονομία της Ισπανίας, χάρη στο γεγονός ότι θα δημιουργήσει περισσότερες από 300 θέσεις εργασίας.

Η Alovera Beach αναμένεται να είναι έτοιμη και να λειτουργεί από το 2020.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top