Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Το 'The Hotel Mattress Project' φέρνει την εμπειρία του ύπνου στο επίκεντρο της ξενοδοχειακής αγοράς

Τατιάνα Ρόκου - 14 Νοέμβριος 2017, 12:21

Η Hotelier Academy συνεργάζεται με την CANDIA, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στρωμάτων και παρουσιάζει το πρώτο δυναμικό ενημερωτικό project σχετικά με τη σημασία του ύπνου στην ικανοποίηση του πελάτη.


Η εμπειρία του ύπνου αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της διαμονής, επηρεάζοντας σημαντικά τις κριτικές στα review websites και, κατ‘επέκταση, τις πωλήσεις του ξενοδοχείου.

Η ομάδα της Hotelier Academy, σε συνεργασία με την εταιρεία CANDIA, αλλά και επιλεγμένα ξενοδοχεία και συμβούλους, θα παρουσιάσει το εξειδικευμένο “The Hotel Mattress Project”, στόχος του οποίου είναι να αναδείξει τις καλύτερες πρακτικές που θα δημιουργήσουν μία ανταγωνιστική εμπειρία. Μέσα από το πλούσιο υλικό που θα αναπτυχθεί, σε σχέση με την επιλογή στρωμάτων, την ατμόσφαιρα του δωματίου αλλά και το ρόλο του Housekeeping, οι ξενοδόχοι θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν δωρεάν συμβουλευτική που θα τους βοηθήσει να αναβαθμίσουν τα καταλύματά τους.

Στο πλαίσιο του “The Hotel Mattress Project”, θα παρουσιαστούν επίσης επιλεγμένα ξενοδοχεία που ξεχωρίζουν για το υψηλό επίπεδο εμπειρίας ύπνου που προσφέρουν, αποτελώντας επιτυχημένα Case Studies. Τα ξενοδοχεία που θα επιλεγούν θα προωθηθούν στη διεθνή ξενοδοχειακή αγορά, μέσω του διεθνούς δικτύου της Hotelier Academy.

Σημειώνεται ότι η Hotelier Academy είναι ένα project του Hotelier Digital Hub Destsetters, το οποίο στοχεύει στη δημιουργία εργαλείων αύξησης της αναγνωρισιμότητας και της κερδοφορίας των ξενοδοχείων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top