Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Νέα πολιτική τιμών από τη Air Serbia

Θοδωρής Κουμέλης - 14 Νοέμβριος 2017, 13:06

Η εκδήλωση περιλάμβανε παρουσίαση της νέας πολιτικής τιμών της Air Serbia που θα ισχύει από την 1η Δεκεμβρίου 2017, καθώς και παρουσιάσεις του Βελιγραδίου και της Σερβίας ως προορισμών.


Η Air Serbia, ο εθνικός αερομεταφορέας της Σερβίας, με την υποστήριξη του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, πραγματοποίησε εκδήλωση για εκπροσώπους των τουριστικών γραφείων σε έναν πρωτότυπο πολυχώρο στο κέντρο της Αθήνας, με τη συμμετοχή του Οργανισμού Τουρισμού του Βελιγραδίου και του Οργανισμού Τουρισμού της Σερβίας.

Η εκδήλωση περιλάμβανε παρουσίαση της νέας πολιτικής τιμών της Air Serbia που θα ισχύει από την 1η Δεκεμβρίου 2017, καθώς και παρουσιάσεις του Βελιγραδίου και της Σερβίας ως προορισμών.

Η Air Serbia προχωράει σε αλλαγή της τιμολογιακής της πολιτικής με την εισαγωγή νέων κατηγοριών ναύλων, οι οποίοι δίνουν την ευελιξία στον επιβάτη να επιλέγει το ποσό που θα διαθέσει, ανάλογα με τις ανάγκες του ταξιδιού του. Επίσης, θα έχει τη δυνατότητα να αγοράζει επιπλέον υπηρεσίες όπως θέση της επιλογής του στο αεροσκάφος, επιπλέον αποσκευή, πρόσβαση στο σαλόνι της Διακεκριμένης θέσης στο Διεθνές Αεροδρόμιο “Nikola Tesla” του Βελιγραδίου και άλλες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο Milan Vukosavljevic, πρεσβευτής-σύμβουλος και ο Nemanja Dikovic, γραμματέας Πρεσβείας Β’, από την Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Σερβίας στην Ελλάδα, η Djurdjica Vincic-Tomic, διευθύντρια πωλήσεων της Air Serbia, η κυρία Tamara Rašković, εκπρόσωπος του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού της Σερβίας, ο Janko Vukotic, εκπρόσωπος του Οργανισμού Τουρισμού του Βελιγραδίου και η κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια επικοινωνίας και μάρκετινγκ, του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Η Air Serbia συνεχίζει το πρόγραμμα απευθείας πτήσεων από/προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη για το Βελιγράδι, προσφέροντας για τη χειμερινή περίοδο καθημερινές πτήσεις, από την Αθήνα και τρεις επιπλέον πτήσεις την εβδομάδα για την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων. Από την Θεσσαλονίκη, η εταιρεία προσφέρει τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα, οι οποίες αυξάνονται σε πέντε, την περίοδο των εορτών. Η Air Serbia πετάει σε 44 Ευρωπαϊκούς και Μεσογειακούς προορισμούς και στη Νέα Υόρκη. Ο στόλος της αποτελείται από 21 αεροσκάφη τύπου Airbus A319/A320/A330, Boeing 737 και ATR 72. |
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top