Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Επενδύσεις

Στο Διεθνές Φόρουμ TourInvest στο Παρίσι ο γενικός γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης

Βίκυ Καραντζαβέλου - 15 Νοέμβριος 2017, 15:22

Ο κ. Γιώργος Τζιάλλας συμμετείχε στο Διεθνές Φόρουμ 'TourInvest, στο οποίο και αναφέρθηκε στην επίτευξη της επιμήκυνσης της θερινής τουριστικής περιόδου με στόχο τον τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο, καθώς και στην ανάπτυξη νέων προορισμών τουρισμού πόλεως, πέρα από τους εδραιωμένους προορισμούς, Αθήνα και Θεσσαλονίκη.


O γενικός γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, κ. Γιώργος Τζιάλλας συμμετείχε στο Διεθνές Φόρουμ “TourInvest” στο Παρίσι και παρουσίασε την υλοποιούμενη εθνική τουριστική πολιτική του Υπουργείου Τουρισμού για την προσέλκυση επενδύσεων στον δυναμικά αναπτυσσόμενο ελληνικό τουριστικό τομέα.

Αναφέρθηκε ειδικότερα στην επίτευξη της επιμήκυνσης της θερινής τουριστικής περιόδου με στόχο τον τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο, καθώς και στην ανάπτυξη νέων προορισμών τουρισμού πόλεως, πέρα από τους εδραιωμένους προορισμούς, Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Τζιάλλας επισήμανε ότι ο τουρισμός είναι για την Ελλάδα μια “ομπρέλα” οικονομικών δραστηριοτήτων και μπορεί να αποτελέσει σημαντικό μοχλό ανάπτυξης για τη χώρα, μέσα από τις συνέργειες με άλλους τομείς της οικονομίας. Ανέφερε επίσης ότι τα μηνύματα είναι πολύ ενθαρρυντικά, όσον αφορά στην αύξηση των τουριστικών μεγεθών και εκδηλώνεται σημαντικό ενδιαφέρον από ξένους επενδυτές για τις τουριστικές επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζει η Ελλάδα.

Το φόρουμ είχε ως κύριο στόχο την προώθηση των επενδύσεων στον τομέα του τουρισμού μέσα από τη δικτύωση των εμπλεκόμενων φορέων, επενδυτών, συμβούλων ανάπτυξης, διαχειριστών ξενοδοχειακών μονάδων και αξιωματούχων οργανισμών που διαμορφώνουν τις πολιτικές στον τουρισμό. Το Υπουργείο Τουρισμού στηρίζει με την παρουσία του σε διεθνή φόρα και συνέδρια τις προσπάθειες για την προσέλκυση επενδύσεων, με στόχο την αύξηση της δυναμικότητας και την υψηλή ποιότητα των υποδομών και υπηρεσιών.

Ο κ. Τζιάλλας παραβρέθηκε ως προσκεκλημένος, μαζί με υψηλούς αξιωματούχους της Γαλλικής κυβέρνησης, προέδρους και διευθύνοντες συμβούλους μεγάλων ξενοδοχειακών ομίλων και ανώτατα στελέχη εταιρειών του τουριστικού τομέα, στην εκδήλωση για την απονομή των βραβείων “Worldwide Hospitality Awards”, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Παρίσι από τον όμιλο MKG Group.

Επίσης, ο κ. Τζιάλλας είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον υφυπουργό Ευρωπαϊκών και Εξωτερικών Υποθέσεων της Γαλλίας, αρμόδιο για τον τουρισμό, Jean-Baptiste Lemoine, με τον οποίο συζήτησαν θέματα τουριστικού ενδιαφέροντος και εκφράστηκε η κοινή βούληση για την προώθηση της τουριστικής συνεργασίας.
Στη φωτογραφία, ο γενικός γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, κ. Γιώργος Τζιάλλας με τον υφυπουργό Ευρωπαϊκών και Εξωτερικών Υποθέσεων της Γαλλίας, αρμόδιο για τον τουρισμό, Jean-Baptiste Lemoine.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top