Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Ενημέρωση των τουριστικών πρακτόρων από τη Virgin Atlantic Airways

Τατιάνα Ρόκου - 16 Νοέμβριος 2017, 13:49

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της αεροπορικής εταιρείας, οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τα τελευταία νέα της Virgin Atlantic, καθώς επίσης για την ιστορία της, το Flying Club –που είναι το frequent flyer program- το στόλο, το δίκτυο με τα δρομολόγια, κ.λπ.


Στις 15 Νοεμβρίου 2017 η Virgin Atlantic Airways διοργάνωσε την ετήσια εκδήλωσή της στο “MoMix Bar” στην Αθήνα, όπου παραστάθηκαν ταξιδιωτικοί πράκτορες από τα μεγαλύτερα γραφεία της Ελλάδας και τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου κα Άννα Καλλιάνη και η γενική διευθύντρια κα Φωτεινή Εμίρη.  

Κατά τη διάρκεια του event οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τα τελευταία νέα της Virgin Atlantic, καθώς επίσης για την ιστορία της, το Flying Club – που είναι το frequent flyer program- το στόλο, το δίκτυο με τα δρομολόγια, κ.λπ. Η εταιρεία πετά σε πάνω από 30 προορισμούς διεθνώς, ενώ σημειώνεται ότι από τις 12 Δεκεμβρίου (έως τις 24 Φεβρουαρίου 2018) ξεκινά και το πρώτο απευθείας δρομολόγιο που θα συνδέει το Heathrow του Λονδίνου με τα νησιά Barbados στην Καραϊβική. Συνολικά, η Virgin Atlantic εξυπηρετεί με συνδέσεις από το Gatwick του Λονδίνου 9 προορισμούς στην Καραϊβική - Antigua, Barbados, Cancun-Mexico, St. Lucia, Grenada, Tobago, Havana και Montego Bay.Η Virgin Atlantic δε συμμετέχει σε καμία από τις υπάρχουσες αεροπορικές συμμαχίες, διαθέτει όμως το δικό της πρόγραμμα επιβράβευσης “Flying Club”, με Red, Silver και Gold προνόμια και, όπως επισημάνθηκε στην παρουσίαση, η αναβάθμιση απατεί μικρότερο αριθμό μιλίων και γίνεται ευκολότερα από ό,τι σε άλλα προγραμματα επιβράβευσης. Οι θέσεις διαχωρίζεονται σε Economy, Premium Economy και Upper Class (Α’ Θέση)

Μετά την παρουσίαση ακολούθησε μία επίδειξη δημιουργίας cocktail από τους έμπειρους bartenders του “MoMix” και στη συνέχεια δόθηκε η ευκαιρία συνομιλίας με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, αλλά και να απαντηθούν τυχόν ερωτήσεις. Επιπλέον, μετά από κλήρωση, η κα Μαρία Πλαστήρα από το τουριστικό γραφείο Synthesis Travel κέρδισε ένα κόκκινο κρασί GK Γεώργιος Κίτος ως αναμνηστικό.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top