Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σεμινάρια

Σεμινάριο 'Health & Safety στα ξενοδοχεία' στη Ρόδο

Άγγελος Ρεστάνης - 16 Νοέμβριος 2017, 16:02

Το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί με σκοπό τον εμπλουτισμό και επικαιροποίηση των γνώσεων των στελεχών μιας ξενοδοχειακής μονάδας βάσει των νέων προδιαγραφών και απαιτήσεων των Tour Operators.


Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου (ΣΔΞΡ) διοργανώνει στο ξενοδοχείο Semiramis της Ρόδου διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα “Health & Safety στα ξενοδοχεία” για τα μέλη του που θέλουν να ενισχύσουν τις γνώσεις τους πάνω στο θέμα Υγιεινής και Ασφάλειας στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.

Το 10ωρο αυτό σεμινάριο έχει σχεδιαστεί με σκοπό τον εμπλουτισμό και επικαιροποίηση των γνώσεων των στελεχών μιας ξενοδοχειακής μονάδας βάσει των νέων προδιαγραφών και απαιτήσεων των Tour Operators. Να τους προετοιμάσει για τις επιθεωρήσεις στα θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας από τους τουριστικούς οργανισμούς, ούτως ώστε να αποφεύγουν χαμηλές αξιολογήσεις, γεγονός που οδηγεί στην διακοπή των πωλήσεων του ξενοδοχείου.

Θα αναλυθεί επικουρικά και η σύνδεση των ανωτέρω με τη διαχείριση απαιτήσεων (claims) των πελατών / Tour Operators και η επιτυχής αντιμετώπιση τους.

Θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες με  τριετή ισχύ.

Ενημερωτικά ο Σύλλογος αναφέρει ότι είναι απαίτηση τόσο από την εθνική νομοθεσία όσο και από τους tour operators η σχετική εκπαίδευση όλων των ασχολούμενων‎ με θέματα H&S στις ξενοδοχειακές μονάδες  και το συγκεκριμένο σεμινάριο καλύπτει πλήρως την απαίτηση αυτή.

Ο εισηγητής κ. Θεόδωρος Αργυρίου είναι επικεφαλής επιθεωρητής Health & Safety της εταιρείας SGS, η οποία συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους Tour Operators, μεταξύ των οποίων οι TUI, Thomas Cook και Jet 2 Holidays.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top