Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Ryanair εγκαινιάζει τα Travel Labs Ισπανίας
Αεροπορικές εταιρείες

Η Ryanair εγκαινιάζει τα Travel Labs Ισπανίας

Μέσω των Labs, η Ryanair έχει ήδη πραγματοποιήσει μία σειρά ψηφιακών καινοτομιών, ενώ σχεδιάζει νέες δραστηριότητες στα πλαίσια του 4ου έτους του προγράμματος 'Always Getting Better'.

Η Ryanair ανακοίνωσε τη στελέχωση 50 από τις 250 διαθέσιμες θέσεις εργασίας, στα πλαίσια έναρξης λειτουργίας του νέου IT παραρτήματος της, στο κέντρο της Μαδρίτης.

Τα Travel Labs της Ισπανίας, αποτελούν το τρίτο μεγαλύτερο κέντρο IT της Ryanair, μετά από το Δουβλίνο και το Βρόκλαου, απασχολώντας ήδη 50 εργαζόμενους σε backend και frontend ανάπτυξη, testing, ανάλυση δεδομένων, ψηφιακή εμπειρία και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Παράλληλα συνεχίζονται οι προσλήψεις για Frontend developers, C# Developers, Full Stack Developers, Μηχανικούς Δεδομένων, Μηχανικοί QΑ και Insight Analysts.


Οι Chief Technology Officer John Hurley και Chief Marketing Officer Kenny Jacobs της Ryanair στα εγκαίνια των Travel Labs στη Μαδρίτη.

Μέσω των Labs, η Ryanair έχει ήδη πραγματοποιήσει μία σειρά ψηφιακών καινοτομιών, ενώ σχεδιάζει νέες δραστηριότητες στα πλαίσια του 4ου έτους του προγράμματος “Always Getting Better”, συμπεριλαμβάνοντας: εξατομικευμένο Ryanair.com, νέα ιστοσελίδα Ryanair Rooms, νέα ιστοσελίδα στην κινεζική γλώσσα, παροχή εισιτηρίων για συναυλίες και εκδηλώσεις, Apple Pay integration, long haul πτήσεις μέσω της Air Europa και νέα συνεργασία με το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus.

Τα Travel Labs της Μαδρίτης, θα πραγματοποιήσουν ένα “Hackathon” στις 20 και 21 Ιανουαρίου, προσκαλώντας υποψήφιους να λάβουν μέρος στην ανάπτυξη ενός πρωτοποριακού app που θα φέρει την επανάσταση στον κλάδο. Περισσότερες λεπτομέρειες για το “Hackathon” είναι διαθέσιμες στο Ryanair.com.

Ο Kenny Jacobs, Chief Marketing Officer της Ryanair δήλωσε στη Μαδρίτη: “Ως η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ισπανίας, είμαστε ενθουσιασμένοι με την έναρξη λειτουργίας των Travel Labs Ισπανίας, στην καρδία της Μαδρίτης, στηρίζοντας την αγορά της Ισπανίας, με 250 θέσεις εργασίας σε σύνολο”.


Ο Chief Technology Officer της Ryanair John Hurley στα εγκαίνια των Travel Labs στην Μαδρίτη.

Ο John Hurley, Chief Technology Officer της Ryanair δήλωσε στη Μαδρίτη: “Μέσω των Labs και ενόψει του προγράμματος “Always Getting Better”, συνεχίζουμε να εντάσσουμε νέες ψηφιακές καινοτομίες στις διαδικτυακές μας πλατφόρμες, με το Ryanair.com να είναι η μεγαλύτερη σε επισκεψιμότητα ιστοσελίδα αεροπορικής εταιρίας παγκοσμίως, πάνω από 25 εκατ. λήψεις της εφαρμογής μας, καθώς και πάνω από 30 εκατ. χρήστες του ‘My Ryanair’. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε ταλαντούχους επαγγελματίες στα Travel Labs Ισπανίας και να δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερες θέσεις εργασίας”.

Στη φωτογραφία, ο John Hurley, η Alejandra Ruiz, η Silvia Marino, και ο Kenny Jacobs στα εγκαίνια των Travel Labs στη Μαδρίτη (16 Νοεμβρίου 2017).

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024