Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Το 100% Hotel Show ξεκινά σήμερα με τα Hotel Design Awards, VIP Επισκέπτες και μια είσοδο-έκπληξη

Βίκυ Καραντζαβέλου - 17 Νοέμβριος 2017, 13:01

Από τα στατιστικά του hotelshow.gr, είναι εμφανής η τάση ανάπτυξης νέων καταλυμάτων, ενώ οι αυτόνομες κατοικίες και βίλες φαίνονται να μπαίνουν δυναμικά στην τουριστική αγορά.


Ξεκινά σήμερα στις 5 το απόγευμα το 5ο 100% Hotel Show στο MEC Παιανίας, με τα πρώτα backstage σχόλια να μιλούν για μια μοναδικού επιπέδου διοργάνωση.

Η φετινή έκθεση αναμένει τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής επισκεψιμότητα, με την οργανωτική ομάδα του 100% Hotel Show να κάνει λόγο για υψηλά επίπεδα προσέλευσης κοινού με έντονη επενδυτική διάθεση. Από τα στατιστικά του hotelshow.gr, είναι εμφανής η τάση ανάπτυξης νέων καταλυμάτων, ενώ οι αυτόνομες κατοικίες και βίλες φαίνονται να μπαίνουν δυναμικά στην τουριστική αγορά.

Ο διοργανωτής του 100% Hotel Show, κ. Δημήτρης Αντωνάκος, αναφέρει ότι η έκθεση έχει ήδη πετύχει ένα βασικό κομμάτι του στόχου της, αφού πολλοί από τους εκθέτες έχουν ήδη μια σειρά από προκαθορισμένα ραντεβού ενώ οι επαφές αυτές αναμένεται να αυξηθούν σημαντικά κατά την διάρκεια της έκθεσης.

Στα “highlights” της έκθεσης είναι η απονομή των Hotel Design Awards και το VIP Opening Party της έκθεσης την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης ενώ, τα ξενοδοχειακά workshops καθ’όλη τη διάρκεια του 100% Hotel Show αναμένεται να ξεπεράσουν τις 3.000 συμμετοχές.

Τέλος η είσοδος – έκπληξη του 100% Hotel Show πρόκειται να προκαλέσει αίσθηση, ενώ ιδιαίτερες κατασκευές έχουν στηθεί σε όλους τους χώρους, όπως το κεντρικό Lounge, αλλά και το εντυπωσιακό Workshop Stage.

Το 100% Hotel Show θα πραγματοποιείται 17-20 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, και μπορεί κανείς να προμηθευτεί την πρόσκλησή του στο hotelshow.gr.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top