Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Domes Noruz 'ξενοδοχείο της χρονιάς' από τους hotel experts του Travel by Interest
Ξενοδοχεία

Το Domes Noruz 'ξενοδοχείο της χρονιάς' από τους hotel experts του Travel by Interest

Στο περίπτερο του Travel by Interest, στο 100% Hotel Show, θα επεξηγηθεί πως ένα ξενοδοχείο μπορεί να ξεχωρίσει στις εξειδικευμένες αγορές, μέσω της σωστής παρουσίασης αλλά και της προσωποποιημένης στόχευσης.

Οι hotel experts του Travel by Interest, επιλέγουν το Domes Noruz (Autograph Collection hotel) στα Χανιά ως “ξενοδοχείο της χρονιάς” στις τέσσερις θεματικές κατηγορίες του project, και το παρουσιάζουν μέσω μίας ειδικής εκθεσιακής συμμετοχής στο φετινό 100% Hotel Show. Το Travel by Interest αποτελεί ένα από τα δυναμικότερα ξενοδοχειακά projects παγκοσμίως, και συμμετέχει στη συγκεκριμένη έκθεση στο πλαίσιο της ανάπτυξής του στην ελληνική αγορά.

Θέλοντας όμως να δώσει έναν επιμορφωτικό χαρακτήρα στη συμμετοχή του, επιλέγει να παρουσιάσει το ξενοδοχείο Domes Noruz στα Χανιά, το οποίο κατόρθωσε να ξεχωρίσει στις τέσσερις θεματικές κατηγορίες του project, που αφορούν τη γαστρονομία, τον LGBT τουρισμό, τα ταξίδια πολυτελείας, αλλά και τις διακοπές ευεξίας.

Στο περίπτερο του Travel by Interest, θα επεξηγηθεί πως ένα ξενοδοχείο μπορεί να ξεχωρίσει στις εξειδικευμένες αγορές, μέσω της σωστής παρουσίασης αλλά και της προσωποποιημένης στόχευσης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024