Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

Προβολή της Ικαρίας σε μία από τις δημοφιλέστερες εκπομπές της βρετανικής τηλεόρασης

Βίκυ Καραντζαβέλου - 21 Νοέμβριος 2017, 11:03

Το βίντεο που επικεντρώνετα στον τρόπο ζωής των κατοίκων του νησιού, που φημίζονται για την μακροζωία τους, προγραμματίζεται να προβληθεί τον Ιανουάριο του 2018, στην εκπομπή 'This Morning' με 2 εκατ. τηλεθεατές ημερησίως και 22% μερίδιο τηλεθέασης.


Με στόχο την προώθηση και προβολή της Ελλάδας ως παγκόσμιο ελκυστικό προορισμό για τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο, η Ικαρία θα προβληθεί σε μία από τις δημοφιλέστερες εκπομπές της βρετανικής τηλεόρασης. Σκοπός των γυρισμάτων, που πραγματοποιήθηκαν είναι η δημιουργία βίντεο που θα παρουσιάζει το νησί και τις ομορφιές του, επικεντρώνοντας στον τρόπο ζωής των κατοίκων του που φημίζονται για την μακροζωία τους.

Σε εφαρμογή της εθνικής τουριστικής πολιτικής και του επικοινωνιακού σχεδιασμού της υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά και με απόφαση που υπέγραψε ο γενικός γραμματεάς του ΕΟΤ κ. Κωνσταντίνος Τσέγας, πενταμελές συνεργείο του τηλεοπτικού δικτύου εθνικής εμβέλειας της Βρετανίας ITV, επισκέφθηκε με την υποστήριξη του ΕΟΤ τη χώρα μας και πραγματοποίησε γυρίσματα στην Ικαρία.

Το βίντεο προγραμματίζεται να προβληθεί τον Ιανουάριο του 2018, στην εκπομπή “This Morning” με 2 εκατ. τηλεθεατές ημερησίως και 22% μερίδιο τηλεθέασης. Ο διαδικτυακός τόπος της εκπομπής έχει τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα μεταξύ των εκπομπών του δικτύου, με μέσο όρο 1,2 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top