Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

H Turkish Airlines διοργάνωσε FAM trip για τουριστικούς πράκτορες από Πακιστάν, Κατάρ και Τουρκία

Βίκυ Καραντζαβέλου - 21 Νοέμβριος 2017, 12:10

Η Turkish Airlines διοργάνωσε σε συνεργασία με το Mideast Travel ενα FAM trip για 19 ταξιδιωτικούς πράκτορες από πιθανές εισερχόμενες τουριστικές αγορές από το Πακιστάν, το Κατάρ και την Τουρκία.


Ταξιδιωτικοί πράκτορες από το Πακιστάν, το Κατάρ και την Τουρκία συμμετείχαν στο Familiarization (FAM) Trip στην Αθήνα, που πραγματοποίησε η Turkish Airlines, σε συνεργασία με το Mideast Travel στο πλαίσιο του Business Travel Professionals Forum (BTPF).

Η Turkish Airlines συμμετείχε ως χορηγός στο 5th BTPF και παρουσίασε τις υπηρεσίες της στους συμμετέχοντες. Το BTPF διοργανώθηκε από το SWOT|Simple Way Of Tourism, στο Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος”, στην Αθήνα.Η Turkish Airlines διοργάνωσε σε συνεργασία με το Mideast Travel ενα FAM trip για 19 ταξιδιωτικούς πράκτορες από πιθανές εισερχόμενες τουριστικές αγορές από το Πακιστάν, το Κατάρ και την Τουρκία. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού FAM trip, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου, οι συμμετέχοντες είχαν επίσης συναντήσεις με τους αντιπροσώπους του τουριστικού τομέα της Ελλάδας, ενώ είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια περιήγηση στα αξιοθέατα της Αθήνας, καθώς και σε μια κρουαζιέρα σε τρια ελληνικά νησιά (Ύδρα – Πόρος – Αίγινα).

“Είναι χαρά μας να συμμετέχουμε σε μια τέτοια εκδήλωση που συνδέει την τουριστική βιομηχανία της Ελλάδας με τις παγκόσμιες αγορές”, δήλωσε ο Alp Yavuzeser, γενικός διευθυντής, της Turkish Airlines. Η Turkish Airlines συνδέει την Ελλάδα με τον υπόλοιπο κόσμο και φέρνει χιλιάδες ξένους ταξιδιώτες στην Ελλάδα κάθε χρόνο. “Πιστεύουμε ότι η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να γίνει τουριστικός προορισμός για όλο το χρόνο και η Turkish Airlines υποστηρίζει αυτήν την προσπάθεια”.

Το φόρουμ περιλάμβανε B2B συναντήσεις μεταξύ 32 ξενοδοχείων και εκπροσώπων κορυφαίων τουριστικών πρακτόρων της ελληνικής και διεθνούς αγοράς. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, συμμετείχαν 121 τουριστικοί οργανισμοί μαζί με 102 εταιρείες και 30 φιλοξενούμενους αγοραστές.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top