Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟ Α. Νικολουδάκης μιλά για τη συνεργασία με εταιρείες hotel management στο Hotel Strategy Masterclass
Σεμινάρια

Ο Α. Νικολουδάκης μιλά για τη συνεργασία με εταιρείες hotel management στο Hotel Strategy Masterclass

Το άκρως εξειδικευμένο σεμινάριο για τη συνεργασία με εταιρείες διαχείρισης ξενοδοχείων (hotel management companies) διοργανώνεται από την TravelDailyNews και τον δρα Δημήτρη Κούτουλα και απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και διευθυντές ξενοδοχείων.

Για το πολύ κρίσιμο θέμα της συνεργασίας με εταιρείες διαχείρισης ξενοδοχείων (hotel management companies) θα μιλήσει ο ξενοδόχος κ. Αντώνης Νικολουδάκης στο προσεχές Hotel Strategy Masterclass. Αυτό το άκρως εξειδικευμένο σεμινάριο που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και διευθυντές ξενοδοχείων θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 27 Νοεμβρίου 2017. Η απόφαση για την ανάθεση της διαχείρισης ενός ξενοδοχείου σε ειδικευμένη εταιρεία θα αναλυθεί από τη σκοπιά της ιδιοκτησίας και θα συζητηθούν όλες οι κρίσιμες παράμετροι που καθορίζουν την επιτυχία αυτής της επιλογής και διασφαλίζουν το αμοιβαίο όφελος για τα συνεργαζόμενα μέρη.

Ο κ. Νικολουδάκης είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ΚΑΠΑ ΑΕ, ιδιοκτήτριας εταιρείας του ξενοδοχείου της Ζακύνθου Eleon Grand Resort & Spa Hotel, μιας δυναμικής μονάδας πέντε αστέρων και δυναμικότητας 500 κλινών που έχει ενταχθεί τα τελευταία χρόνια στον όμιλο της Atlantica Hotels & Resorts. H Atlantica δημιουργήθηκε από την Οικογένεια Νικολαΐδη στην Κύπρο και έχει εξελιχθεί σε μια από τις δυναμικότερες ξενοδοχειακές αλυσίδες της Μεσογείου με παρουσία στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Αίγυπτο. Στρατηγική συμμετοχή στη μετοχική σύνθεση της Atlantica έχει η TUI.

Ο κ. Νικολουδάκης ακολούθησε την οικογενειακή παράδοση στο χώρο της φιλοξενίας, καθώς ο πατέρας του Ιωάννης Νικολουδάκης υπήρξε από τους πρωτοπόρους του ζακυνθινού τουρισμού. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του στη διοίκηση επιχειρήσεων ο κ. Νικολουδάκης ανέλαβε τη γενική διεύθυνση της ξενοδοχειακής μονάδας Zante Beach Hotel, δυναμικότητας 580 κλινών, στο Λαγανά Ζακύνθου.
 
Παράλληλα, ο κ. Νικολουδάκης επιδίδεται από το 1998 στη δημιουργία αλυσίδας καταστημάτων FANTASY SHOP, ειδικευμένων σε παιχνίδια στρατηγικής, πνεύματος και φαντασίας. Η δραστηριότητα του αυτή επεκτάθηκε και στον εκδοτικό χώρο, λίγα χρόνια αργότερα. Έτσι, από το 2001 διευθύνει με επιτυχία τον εκδοτικό οίκο “ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ”. Ο Αντώνης Νικολουδάκης δεν περιορίστηκε μόνο στις δραστηριότητες της επαγγελματικής του σφαίρας. Με δεδομένο το ενδιαφέρον του για την ανάγκη συμμετοχή των πολιτών στα κοινά, είναι εδώ και καιρό ενεργό μέλος στις ενώσεις των ξενοδόχων αλλά και των εκδοτών. Είναι αντιπρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Ζακύνθου, μέσα από την οποία εργάζεται εντατικά για την ανάταξη, την καθιέρωση και παγίωση της Ζακύνθου ανάμεσα στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας με σταθερά και ποιοτικά βήματα. Είναι μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Αρκαδίων Ζακύνθου, του ΣΕΤΕ, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ιονίων Νήσων. Παράλληλα, είναι μέλος του Συλλόγου Εκδοτών-Βιβλιοπωλών Αθηνών (ΣΕΒΑ) και του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου (ΣΕΚΒ), καθώς και του Εφορευτικού Συμβουλίου της Ιστορικής Δημόσιας Βιβλιοθήκης Ζακύνθου.

Το πιο πρόσφατο εγχείρημά του –από κοινού με τη σύζυγό του Μαρία Λούγαρη– είναι η δημιουργία του εστιατορίου “Ευκάλυπτος”, του μοναδικού εστιατορίου με καθαρά ζακυνθινή κουζίνα, στο οποίο αναβιώνουν οι παραδοσιακές τοπικές συνταγές δοσμένες με σύγχρονο και δημιουργικό τρόπο.

Tο σεμινάριο εντάσσεται στη σειρά των Masterclasses που διοργανώνονται από την TravelDailyNews και τον δρα Δημήτρη Κούτουλα και απευθύνονται σε στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων. Σε κάθε Masterclass διδάσκουν ιδιαίτερα έμπειροι επαγγελματίες με τρόπο ζωντανό και διαδραστικό, εμβαθύνοντας σε εξειδικευμένα και επίκαιρα θέματα του τουρισμού και του ξενοδοχειακού κλάδου.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης, ενώ όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να υποβάλουν την περίπτωση του δικού τους ξενοδοχείου προς ανάλυση και συζήτηση με τη μορφή ενός case study (εάν επιθυμούν μπορεί να αναλυθεί η περίπτωση του ξενοδοχείου τους ανωνύμως).

Το Hotel Strategy Masterclass εντάσσεται στο σεμιναριακό διήμερο της TravelDailyNews στις 26 και 27 Νοεμβρίου 2017, με το Boutique Hotel Masterclass να πραγματοποιείται στις 26 Νοεμβρίου. Για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν και τα δύο σεμινάρια έχει προβλεφθεί ειδική έκπτωση.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024