Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Μεγάλες προσφορές της Ryanair ενόψει ‘Black Fiday’ σε όλη την Ευρώπη - απούσα η Ελλάδα

Τατιάνα Ρόκου - 21 Νοέμβριος 2017, 15:31

Η Ryanair προσφέρει 100.000 εισιτήρια σε ειδικές τιμές με αφορμή την εβδομάδα της Black Friday, για ταξίδια σε όλη την Ευρώπη, πλην Ελλάδος (τουλάχιστον κατά τη 2η ημέρα προσφοράς).


Η αεροπορική εταιρεία Ryanair ξεκίνησε σήμερα, Τρίτη, 21 Νοεμβρίου, τη δεύτερη μέρα της εβδομάδας “Black Friday”, με επτά ημέρες καθημερινών προσφορών στο Ryanair.com για 100.000 θέσεις σε ειδική τιμή, διαθέσιμες προς κράτηση ως απόψε τα μεσάνυχτα, για ταξίδια τον Ιανουάριο.

Τα εκπτωτικά εισιτήρια ισχύουν για ταξίδια “one way” με αναχώρηση από τα βρετανικά αεροδρόμια London Stansted, Edinburgh, Newcastle, East Midlands και London Luton προς 104 προορισμούς (από London Stansted), 20 προορισμούς (από Edinburgh), 6 προορισμούς (από Newcastle), 9 προορισμούς (από East Midlands) και 11 προορισμούς (από London Luton).

Σημειώνεται πάντως ότι μέσα σε αυτήν την πληθώρα προορισμών δεν υπάρχει ούτε ένας ελληνικός, τη στιγμή που η Ryanair πετά ακόμη και τον Ιανουάριο (δίνοντας και τα σχετικά εισιτήρια “Black Friday”) σε ανταγωνιστικούς της χώρας μας μεσογειακούς προορισμούς (Alicante, Santander, Grand Canaria, Lamezia, Porto, κ.ά.).

O Robin Kiely της Ryanair δήλωσε: “H εβδομάδα προσφορών ενόψει της ‘Black Friday’ συνεχίζεται με την δεύτερη μέρα να είναι εδώ, προσφέροντας στους πελάτες μας μοναδικές εκπλήξεις και ακόμα χαμηλότερους ναύλους στο Ryanair.com. Προσφέρουμε 100.000 θέσεις από μόνο 4,99 ευρώ για ταξίδια τον Ιανουάριο, διαθέσιμες προς κράτηση μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα. Οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν σήμερα στο Ryanair.com ώστε να μη χάσουν αυτές τις μοναδικές προσφορές. Παράλληλα, ενόψει της Black Friday’, αυτήν την εβδομάδα προσφέρουμε 20% έκπτωση σε όλες τις παραδοτέες αποσκευές, εξασφαλίζοντας ακόμα χαμηλότερους ναύλους για το επιβατικό κοινό”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top