Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΣυνεργασία "Hikers’ Friendly" με τον Όμιλο Trekking Hellas
Πεζοπορικός τουρισμός

Συνεργασία "Hikers’ Friendly" με τον Όμιλο Trekking Hellas

Αρχικά, τa 'Hikers’ Friendly Hotels', τα πιστοποιημένα καταλύματα με εξειδικευμένες πεζοπορικές δραστηριότητες και παροχές, θα μπορούν να ενταχθούν στα νέα προγράμματα του Ομίλου Trekking Hellas.

Το πρότυπο πιστοποίησης “Hikers’ Friendly” και ο Όμιλος Trekking Hellas ξεκινούν τη συνεργασία τους με απώτερο σκοπό να ενισχυθεί η εμπειρία του πεζοπόρου, μέσω της αναβάθμισης των υπηρεσιών που του παρέχονται σε κάθε προορισμό. Γιατί η πεζοπορική εμπειρία ξεκινά με τη σωστή φιλοξενία.

Ο Όμιλος Trekking Hellas αποτελεί τον πρώτο “Hikers’ Friendly Ambassador”. Αφουγκραζόμενος τις νέες τουριστικές τάσεις αλλά και τις ανάγκες του σύγχρονου πεζοπόρου για εξειδικευμένες υπηρεσίες διαμονής, ο Όμιλος Trekking Hellas στηρίζει, μέσα από το “Hikers’ Friendly Ambassador”, την ευημερία και προώθηση των πεζοπορικών δραστηριοτήτων και των πεζοπόρων σε έναν προορισμό, καθώς και στη γενικότερη ανάπτυξη του αειφόρου τουρισμού.

Αρχικά, τa “Hikers’ Friendly Hotels”, τα πιστοποιημένα καταλύματα με εξειδικευμένες πεζοπορικές δραστηριότητες και παροχές, θα μπορούν να ενταχθούν στα νέα προγράμματα του Ομίλου Trekking Hellas και έτσι όλοι οι πεζοπόροι θα μπορούν να απολαμβάνουν υπηρεσίες εστιασμένες απόλυτα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους. Ταυτόχρονα, το “Hikers’ Friendly” θα προωθήσει τον Όμιλο Trekking Hellas ως τον πρώτο “Hikers’ Friendly Ambassador”, ενώ στη συνέχεια η συνεργασία θα εξελιχθεί και θα αναπτυχθεί περεταίρω.

Η πεζοπορική φιλοσοφία και τεχνογνωσία του “Hikers’ Friendly” και η πολυετής εμπειρία του Ομίλου Trekking Hellas, συναντώνται και συνδυάζονται σε μία σχέση συνεργασίας, αλληλοϋποστήριξης και κοινής νοοτροπίας.

Το “Hikers’ Friendly” είναι ένα πρότυπο πιστοποίησης που πιστοποιεί υπηρεσίες σχετικές με την πεζοπορία. Προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο για καταλύματα, αλλά σύντομα θα ανοίξει και σε άλλους τομείς. Δημιουργήθηκε από την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Paths of Greece, σε συνεργασία με την Green Evolution.

Η Trekking Hellas είναι η πρώτη και η μεγαλύτερη επιχείρηση τουρισμού υπαίθριων δραστηριοτήτων στην Ελλάδα. Από την ίδρυσή του το 1986, ο Όμιλος Trekking Hellas, παρέχει μία πλήρη γκάμα υπηρεσιών στο χώρο του τουρισμού και των υπαίθριων δραστηριοτήτων και καλύπτοντας τις ανάγκες των διαφορετικών αγορών πελατών της (ελληνικές επιχειρήσεις, Tour Operators Εξωτερικού, μεμονωμένοι Έλληνες και αλλοδαποί ταξιδιώτες, παιδιά και οικογένειες). O Όμιλος Trekking Hellas αποτελείται σήμερα από 12 αυτόνομες επιχειρήσεις και απασχολεί πάνω από 100 άτομα σε όλη την Ελλάδα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024