Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Το 'Ναυτικό Σαλόνι' ανοίγει τις πύλες του 23-27 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας, Ελληνικό

Άγγελος Ρεστάνης - 22 Νοέμβριος 2017, 16:05

Η έκθεση διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Κατασκευαστών Πολυεστερικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων και Υπηρεσιών (Σ.Ε.Κ.Α.ΠΛ.Α.Σ. Π.Ε.Ε.Υ.) και την εταιρεία EXPO ONE Οργάνωση Εκθέσεων.


Λίγες μέρες έμειναν ακόμα όπου οι εκπρόσωποι της ελληνικής ναυτικής αγοράς, θα υποδεχτούν στο εκθεσιακό κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, το φανατικό κοινό του κλάδου.

Ο μεγάλος και αυτή τη χρονιά, αριθμός επισκεπτών που αναμένεται να τιμήσει με την παρουσία του το Ναυτικό Σαλόνι, θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά και να ενημερωθεί για όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες της αγοράς.

Η έκθεση απευθύνεται σε όσους αγαπούν τη θαλάσσια αναψυχή, τα extreme sports και τον θαλάσσιο τουρισμό, αλλά και σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά η ερασιτεχνικά με τα θαλάσσια σπορ, το ψάρεμα και την κατάδυση.

Η έκθεση θα παρουσιάσει: Φουσκωτά, ταχύπλοα, πολυεστερικά, ιστιοπλοϊκά, είδη αλιείας, βάρκες για ψάρεμα, εξαρτήματα, αξεσουάρ, ναυτιλιακά όργανα, θαλάσσια Σπορ, Καταδυτικός Εξοπλισμός κ.λπ.

Το Ναυτικό Σαλόνι διοργανώνεται από την εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων EXPO ONE με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Πλαστικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων & Υπηρεσιών (ΣΕΚΑΠΛΑΣ ΠΕΕΥ).

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού κέντρου Ξιφασκίας δίπλα στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο στο Ελληνικό. Το κέντρο είναι εύκολα προσβάσιμο για τους επισκέπτες με αυτοκίνητο, αλλά και με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ενώ υπάρχει και στάση τράμ με ανταπόκριση σε σταθμούς του Μετρό.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top