Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Επιπλέον 31 δρομολόγια της Ryanair από το αεροδρόμιο Milano Bergamo

Θοδωρής Κουμέλης - 23 Νοέμβριος 2017, 09:35

Μέσω των νέων συνδεόμενων πτήσεων της Ryanair, το ελληνικό επιβατικό κοινό θα αποκτήσει ευκολότερη πρόσβαση στην ιταλική περιφέρεια και τη Μάλτα.


Η Ryanair ανακοίνωσε την ένταξη περισσότερων συνδεόμενων πτήσεων στο δίκτυο της μέσω του Milano Bergamo. Πιο συγκεκριμένα, η Ryanair θα προσφέρει ένα ευρύτερο δίκτυο δρομολογίων, με 131 συνδεόμενες πτήσεις σε σύνολο, δίνοντας τη δυνατότητα στους επιβάτες να συνδέονται απευθείας σε επόμενη πτήση της Ryanair.Σε συνέχεια της επιτυχής πορείας των συνδεόμενων πτήσεων της Ryanair από τον Ιούλιο, οι επιβάτες έχουν την δυνατότητα να:

 • Πραγματοποιούν κρατήσεις για 131 δρομολόγια μέσω του Μιλάνο Μπέργκαμο στο Ryanair.com
 • Μεταβιβάζονται στον ελεγχόμενο χώρο του αερολιμένα χωρίς να εισέρχονται πρώτα από τον χώρο ελεύθερης πρόσβασης (transfer)
 • Προωθούν αυτόματα τις αποσκευές τους στην επόμενη πτήση για τον τελικό τους προορισμό
 • Χρησιμοποιούν έναν αριθμό κράτησης και για τις δύο πτήσεις
 • Ταξιδεύουν προς ένα ευρύτερο δίκτυο δρομολογίων σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβάνοντας:

Από (νέα δρομολόγια)

Νέοι προορισμοί

Βουδαπέστη  

Μπρίντιζι, Κάλιαρι, Πεσκάρα

Αμβούργο  

Νάπολη, Λαμέζια

Ίμπιζα  

Μπρίντιζι, Μπάρι, Κάλιαρι, Κατάνια, Νάπολη, Παλέρμο, Πεσκάρα, Λαμέζια

Κρακοβία  

Παλέρμο

Λισαβόνα

Κάλιαρι, Παλέρμο, Λαμέζια

Πράγα

Βαλένθια

Θεσσαλονίκη

Μπάρι, Μάλτα, Παλέρμο, Λαμέζια

Βαλένθια  

Βρέμη, Λαμέζια, Πράγα

Σαραγόζα

Νάπολη, Λαμέζια


Η ανάπτυξη της υπηρεσίας συνδεόμενων πτήσεων της Ryanair, αποτελεί την τελευταία από μία σειρά καινοτομιών στα πλαίσια του προγράμματος “Always Getting Better”, ενώ πρόκειται να ανακοινωθούν ακόμα περισσότερες συνδέσεις.

Ο David O’Brien, εμπορικός διευθυντής της Ryanair δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε το δίκτυο των συνδεόμενων πτήσεων μας μέσω του Μιλάνο Μπέργκαμο με 31 επιπλέον δρομολόγια, το οποίο συμπεριλαμβάνει συνδέσεις από/προς την Θεσσαλονίκη, προσφέροντας συνολικά 131 συνδεόμενες πτήσεις (με πιθανή επέκταση σε 300).

Μέσω των νέων συνδεόμενων πτήσεων της Ryanair, το ελληνικό επιβατικό κοινό θα αποκτήσει ευκολότερη πρόσβαση στην ιταλική περιφέρεια και στην Μάλτα. Οι επιβάτες που θα ταξιδεύουν με τις συγκεκριμένες πτήσεις, θα έχουν την δυνατότητα να μεταβιβάζονται στην επόμενη πτήση τους μέσω του Μιλάνο Μπέργκαμο, χωρίς να εισέρχονται πρώτα από τον χώρο ελεύθερης πρόσβασης (transfer) καθώς και να προωθούν αυτόματα τις αποσκευές τους στην επόμενη πτήση για τον τελικό τους προορισμό.

Η υπηρεσία συνδεόμενων πτήσεων της Ryanair, αποτελεί την τελευταία από μία σειρά καινοτομιών στα πλαίσια του προγράμματος “Always Getting Better” προσφέροντας πλέον 131 δρομολόγια σε σύνολο και 10 νέες συνδέσεις στην Ρώμη (Φιουμιτσίνο). Παράλληλα, το Ryanair.com, η μεγαλύτερη σε επισκεψιμότητα ιστοσελίδα αεροπορικής εταιρείας παγκοσμίως, διαθέτει 20 long haul δρομολόγια της Air Europa προς την Βόρεια και Νότια Αμερική.

Για να γιορτάσουμε την ανακοίνωση του διευρυμένου δικτύου συνδεόμενων πτήσεων, προσφέρουμε ναύλους από 16.99€, διαθέσιμοι προς κράτηση ως το μεσάνυχτα της Παρασκευής (24 Νοεμβρίου) για ταξίδια ως το τέλος Ιανουάριου. Καθώς οι μοναδικοί αυτοί ναύλοι θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να κάνουν κράτηση σήμερα, στο ryanair.com”.

200 προσλήψεις στο Τμήμα Engineering
Η Ryanair ανακοίνωσε ακόμη ότι πρόκειται να προβεί σε 200 προσλήψεις για το τμήμα Engineering, ενόψει της παραλαβής των 50 νέων αεροσκαφών της τους επόμενους 12 μήνες. Η Ryanair θα πραγματοποιήσει ημέρα καριέρας την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου μεταξύ 11:00 και 18:00, στο ξενοδοχείο Maldron, στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου, με στόχο την κάλυψη των παρακάτω διαθέσιμων θέσεων εργασίας:

 • Technical Services Engineers
 • Simulator Engineering
 • Technical Standards & Training
 • Fleet Planners
 • Project Engineers
 • Graduate Engineers
 • Area Supervisors
 • Purchasing & Materials
 • Line Maintenance
 • Base Maintenance
 • Junior Aircraft Engineers

Το τμήμα engineering της Ryanair σημειώνει σημαντική ανάπτυξη, ενώ ο στόλος της εταιρίας πρόκειται να αυξηθεί από 430 αεροσκάφη σε 585 αεροσκάφη έως το 2024, συμπεριλαμβάνοντας τα νέα Boeing 737 MAX 200 από το 2019. Το νέο 737 MAX 200 αποτελείται από κινητήρες και πτέρυγες τελευταίας τεχνολογίας, συμβάλλοντας στην μείωση της κατανάλωσης καυσίμων και ηχορύπανσης, καθιερώνοντας έτσι την Ryanair ως την πιο φιλική προς το περιβάλλον αεροπορική εταιρίας στην Ευρώπη.

Ο επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού της Ryanair Eddie Wilson δήλωσε: “To 2017 πραγματοποιήσαμε τις περισσότερες προσλήψεις μέχρι σήμερα, ενώ εξακολουθούμε να επενδύουμε σημαντικά σε καταρτισμένους επαγγελματίες για την μελλοντική μας εξέλιξη, καθώς ξεκινάμε τις παραλαβές των νέων αεροσκαφών μας. Η Ryanair αποτελεί πρότυπο αεροπορικής εταιρίας στους τομείς του Line Maintenance, Tech Services, Materials και Engineering, προσφέροντας θέσεις εργασίας στην Ιρλανδία, στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, με τον νεότερο στόλο στην Ευρώπη. Καθώς ο στόλος μας αυξάνεται σταδιακά από 430 σε 585 αεροσκάφη μέσα στα επόμενα 7 χρόνια, η Ryanair θα προβεί σε πρόσληψη 200 επαγγελματιών για το τμήμα engineering. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες http://careers.ryanair.com/engineering/.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top