Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Ryanair ανακοίνωσε νέα σύνδεση Κέρκυρα - Vilnius (Λιθουανία) για τη νέα σεζόν

Τατιάνα Ρόκου - 23 Νοέμβριος 2017, 11:20

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα, ξεκινώντας από τον Μάρτιο το 2017.


Η Ryanair ανακοίνωσε στις 21 Νοεμβρίου νέα σύνδεση μεταξύ της Κέρκυρας και της πρωτεύουσας της Λιθουανίας, Vilnius, με συχνότητα δύο εβδομαδιαίων πτήσεων, ενόψει του καλοκαιρινού προγράμματος για το 2018, το οποίο ξεκινά από τον Μάρτιο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας, “η Ryanair γιορτάζει την ανακοίνωση του νέου δρομολογίου Κέρκυρα – Βίλνιους, προσφέροντας ναύλους από Κέρκυρα από μόνο 29.99 ευρώ, για ταξίδια από τον Μάρτιο έως τον Μάιο, διαθέσιμοι προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης (28 Νοεμβρίου) στο Ryanair.com”.

“Η καλή συνεργασία της ΠΙΝ με τις αεροπορικές εταιρείες, τους Tour Operators και τους φορείς και επαγγελματίες του τουρισμού αποδεικνύεται καθημερινά. Τα Ιόνια Νησιά πλέον βρίσκονται σταθερά στις προτιμήσεις όλο και περισσότερων παρόχων αεροπορικών συνδέσεων και τα δρομολόγια που συνδέουν τα νησιά μας με προορισμούς του εξωτερικού πληθαίνουν. Εκ παραλλήλου γίνονται ζωηρά βήματα για την επιμήκυνση της σεζόν, διότι οι παραπάνω πτήσεις ξεκινούν από το Μάρτιο του 2018, συνεπώς έχουμε και ποιοτικές και ποσοτικές θετικές επιπτώσεις στην τουριστική οικονομία. Η τουριστική περίοδος του 2018, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και τις προκρατήσεις που υπάρχουν, θα είναι μια ακόμη καλή χρονιά για τα Ιόνια Νησιά”, δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Σπύρος Γαλιατσάτος.

Προσφορές της 4ης Ημέρας ενόψει ‘Black Friday’
Η Ryanair ανακοίνωσε επίσης σήμερα την τέταρτη μέρα της εβδομάδας ‘Black Friday’, με επτά ημέρες καθημερινών προσφορών στο Ryanair.com. Οι επιβάτες μπορούν να κάνουν κράτηση 500.000 θέσεις σε ειδικά χαμηλό ναύλο για ταξίδια από το Δεκέμβριο μέχρι τον Απρίλιο, διαθέσιμες μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα (24:00 Πέμπτη).

O Robin Kiely, υπεύθυνος Επικοινωνίας της Ryanair δήλωσε: “Σήμερα προσφέρουμε 500.000 θέσεις από μόνο 9.99 ευρώ για ταξίδια από το Δεκέμβριο μέχρι τον Απρίλιο, διαθέσιμες μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα. Οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν σήμερα στο Ryanair.com ώστε να μην χάσουν τις τελευταίες προσφορές και να μείνουν συντονισμένοι για τις επόμενες μοναδικές προσφορές μας.

Έχουμε ανακοινώσει επτά ημέρες καθημερινών προσφορών στο Ryanair.com, προσφέροντας στους πελάτες μας τους χαμηλότερους ναύλους στην Ευρώπη.

Παράλληλα, ενόψει της Black Friday’, αυτήν την εβδομάδα προσφέρουμε 20%  έκπτωση σε όλες τις παραδοτέες αποσκευές, εξασφαλίζοντας ακόμα χαμηλότερους ναύλους για το επιβατικό κοινό”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top