Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Βράβευση του ξενοδοχείου Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa από την TUI Nordic

Άγγελος Ρεστάνης - 23 Νοέμβριος 2017, 15:49

Από το 2011 που άνοιξε το trium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa, έχει βραβευθεί από σειρά συνεργατών του όπως TUI UK, Jet 2 Holidays, TEZ Tours, Biblioglobus, Trivago, Booking.com, Hotels.com, Holidaycheck, Tripadvisor Travelers’ Choice και Zoover, συγκεντρώνοντας συνολικά δεκάδες βραβεία.


Το ξενοδοχείο Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa βραβεύθηκε στην ετήσια εκδήλωση της TUI, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης World Travel Market. Το βραβείο απονεμήθηκε από την TUI Nordic στα 10 δημοφιλέστερα ξενοδοχεία του προγράμματος τους μεταξύ των οποίων και το Atrium Platinum.  

Το βραβείο παρέλαβε ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου, κ. Γεώργιος Ματσίγκος.

Η TUI είναι από τους μεγαλύτερους τουριστικούς οργανισμούς με τους οποίους τα ξενοδοχεία Atrium Hotels έχουν πολυετή συνεργασία.
Από το 2011 που άνοιξε το ξενοδοχείο, έχει βραβευθεί από σειρά συνεργατών του όπως TUI UK, Jet 2 Holidays, TEZ Tours, Biblioglobus, Trivago, Booking.com, Hotels.com, Holidaycheck, Tripadvisor Travelers’ Choice και Zoover, συγκεντρώνοντας συνολικά δεκάδες βραβεία.

Το Atrium Platinum ανήκει στον Όμιλο Atrium Hotels – Luxury Resorts Collection, ιδιοκτησίας κ.κ. Χατζηκωνσταντίνου και Κωνσταντίνιδη, που έχουν και τα ξενοδοχεία Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas και Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas, τα οποία βραβεύθηκαν πρόσφατα το μεν Atrium Palace ως Leading All Inclusive Resort στην Ελλάδα από τα World Travel Awards και το Atrium Prestige για το Sunny Heart Silver από τον Thomas Cook. Τα ξενοδοχεία βραβεύονται επί σειρά ετών από πολλούς Tour Operators και διεθνείς οργανισμούς.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top