Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Η Grecia Panorama στη Ρουμανία, στις 20-21 Ιανουαρίου 2018

Τατιάνα Ρόκου - 28 Νοέμβριος 2017, 10:36

Με μία μεγάλη παρουσίαση για την Ελλάδα, τον τουρισμό, τη γαστρονομία και τα προϊόντα της, η 1η έκθεση για την Ελλάδα στην Ρουμανία Grecia Panorama γίνεται στο Βουκουρέστι, 20-21 Ιανουαρίου 2018.


Η 1η έκθεση για την Ελλάδα στη Ρουμανία Grecia Panorama από την North Events έχει ανακοινωθεί για το Βουκουρέστι, για τις 20-21 Ιανουαρίου 2018, στο μεγάλο εμπορικό κέντρο ParkLake. Το PakLake αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της πρωτεύουσας και μετρά περισσότερους από 45.000 επισκέπτες τα Σαββατοκύριακα.

Στις σημαντικότερες συμμετοχές συμπεριλαμβάνονται οι Tour Operators Paralela45, Eurolines – TUI, Eximtur, Meli Tours, κ.ά., ενώ από τον κλάδο των προϊόντων σημειώνονται οι Olympos, Terra Creta, Alexandrian Brandy κ.ά. Στις αλυσίδες ξενοδοχείων, τα G Hotels έχουν δηλώσει συμμετοχή, ενώ αναμένονται εξίσου σημαντικοί εκπρόσωποι του ελληνικού ξενοδοχειακού κλάδου.

Επιπλέον στην έκθεση θα συμμετέχουν δημοφιλείς ελληνικοί προορισμοί, περιφέρειες και δήμοι, που θέλουν να απευθυνθούν στο ολοένα και αυξανόμενο ρεύμα επισκεπτών από την Ρουμανία, ενισχύοντας έτσι την παρουσία τους και δημιουργώντας στενότερες σχέσεις με το κοινό αλλά και τους επαγγελματίες.

Πλούσιες εκδηλώσεις και event συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα της διοργάνωσης, όπως ζωντανές μαγειρικές επιδείξεις, χορευτικά, διαγωνισμοί και μεγάλα δώρα για το κοινό. Η υποστήριξη του ParkLake σε επίπεδο διαφήμισης όσο και παράλληλων εκδηλώσεων είναι σημαντική, καθ’ότι η Ελλάδα, ως τουριστικός προορισμός, αλλά και για την γαστρονομία και τοπική κουζίνα της, κατέχει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις τους.

Αλματώδης αύξηση τουρισμού από Ρουμανία
Οι αφίξεις Ρουμάνων τουριστών στην Ελλάδα σύμφωνα με τα δημοσιευμένα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας, το 2016 έφθασαν τους 1.026.000 επισκέπτες. Η αύξηση που σημειώνεται είναι της τάξεως του 99,8% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, 2015, όπου τα στοιχεία αναφέρουν 540.289 επισκέπτες. Βάσει εκτιμήσεων του επιχειρηματικού κλάδου και της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Ρουμανίας ΑΝΑΤ, η Ελλάδα απετέλεσε και πάλι τον πρώτο τουριστικό προορισμό των Ρουμάνων. Μέση διάρκεια παραμονής στην Ελλάδα το 2016 ήταν οι 6,7 ημέρες, έναντι 7,6 το 2015, ενώ η μέση δαπάνη υπολογίζεται σε 381,3 ευρώ ανά ταξίδι.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top