Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Ακύρωση πτήσεων της easyJet από τη Θεσσαλονίκη

Άγγελος Ρεστάνης - 30 Νοέμβριος 2017, 14:48

Διακόπηκαν για 48 ώρες όλες οι πτήσεις της αγγλικής αεροπορικής εταιρείας, easyJet, από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, λόγω έλλειψης ικανών προδιαγραφών απογείωσης και προσγείωσης των αεροπλάνων.


Η easyJet ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά ότι ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες πτήσεις από το αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης. Οι ακυρώσεις αφορούν όλες τις πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη και δεν έχει δωθεί ημερομηνία επανέναρξης.

Ο λόγος που η εταιρεία ακύρωσε τις πτήσεις της, είναι πως αντιμετωπίζει προβλήματα σε σχέση με τον προγραμματισμό της, επειδή, το αεροδρόμιο, έχει κλείσει τον βασικό του αεροδιάδρομο λόγω εργασιών συντήρησης παλαιότερα. Η αεροπορική υποστηρίζει πως ο προσωρινός διάδρομος απογείωσης δεν καλύπτει τις προδιαγραφές για απογείωση του αεροσκάφους της εταιρείας.

Οι επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν σήμερα με τις πτήσεις της easyjet από τη Θεσσαλονίκη, ενημερώθηκαν πως αντί με το αεροσκάφος θα ταξιδέψουν με ναυλωμένα λεωφορεία από την εταιρεία μέχρι Αθήνα, και από εκεί θα απογειωθούν για τους προορισμούς τους.

Η easyjet σημειώνει πως δεν ενημερώθηκε εγκαίρως για τις κατασκευές, και το κλείσιμο του κεντρικού αεροδιαδρόμου, που γίνονται στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, με αποτέλεσμα να μη διακινδυνεύσει τις απογειώσεις της.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του αεροδρομίου, τα έργα αναμένονται να ολοκληρωθούν έως τις 10 Μαρτίου 2018.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top