Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Η Πολωνία ανερχόμενη αγορά για το Β. Αιγαίο, επανήλθαν οι πτήσεις charter για Λέσβο, Σάμο, Λήμνο και Χίο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 01 Δεκέμβριος 2017, 13:18

Η Πολωνία αποτελεί για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ανερχόμενη αγορά, αφού το 2017 επανήλθε με πτήσεις charter για Λέσβο και Σάμο και προγραμματίζονται πτήσεις charter για το 2018 επίσης για Λήμνο και Χίο.


Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συμμετείχε στη διεθνή έκθεση τουρισμού “International Travel Show TT WARSAW 2017”, που πραγματοποιήθηκε στη Βαρσοβία.

Τα νησιά της περιφέρειας παρουσιάστηκαν σε stand εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ και προβλήθηκαν ως αυθεντικός ελληνικός προορισμός που παρέχει τη δυνατότητα για δραστηριότητες στη φύση, γνήσιες πολιτισμικές εμπειρίες και πλούσιες τοπικές γεύσεις.

Η Πολωνία αποτελεί για την περιφέρεια ανερχόμενη αγορά, αφού το 2017 επανήλθε με πτήσεις charter για Λέσβο και Σάμο και προγραμματίζονται πτήσεις charter για το 2018 επίσης για Λήμνο και Χίο.

Στο stand φιλοξενήθηκαν εκπρόσωποι του Δήμου Σάμου και επαγγελματίες του τουρισμού από τη Λέσβο, τη Λήμνο, τη Σάμο και τη Χίο, ενώ το επισκέφθηκαν τουριστικοί παράγοντες της Πολωνίας, καθώς και πλήθος κόσμου.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου εκπροσωπήθηκε από την εντεταλμένη σύμβουλο σε θέματα Τουρισμού κα Αγγελική Σαραντινού, την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τουρισμού κα Αγγελική Πολυτάκη και την προϊσταμένη του Τμήματος Τουρισμού Σάμου κα Γραμματική Δρίνη. “Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συνεχίζει να στηρίζει κάθε προσπάθεια ανάδειξης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των νησιών της, έχοντας πάντα ως στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη του τουρισμού” τόνισε η κα. Σαραντινού.

Το stand της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου επισκέφθηκαν ο πρέσβης της Ελλάδος στην Πολωνία κ. Ευάγγελος Τσαούσης και ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Κωνσταντίνος Τσέγας, η συνάντηση με τον οποίο υπήρξε εποικοδομητική, αφού δόθηκαν επιβεβαιώσεις για την υποστήριξη και αρωγή του ΕΟΤ στις ενέργειες προβολής και ανάδειξης των νησιών του Βορείου Αιγαίου.

Με τη διευθύντρια του ΕΟΤ στην Πολωνία κα Νικολέττα Νικολοπούλου και τον διευθυντή Έρευνας Αγοράς και Διαφήμισης του ΕΟΤ κ. Πέτρο Σαγάνα συζητήθηκαν μια σειρά από δράσεις τουριστικής προβολής των νησιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με το γραφείο του ΕΟΤ, όπως η δυνατότητα διοργάνωσης εκδηλώσεων στοχευμένης προβολής των νησιών σε πράκτορες και Tour Οperators της Πολωνίας και της Τσεχίας, καθώς επίσης και η διενέργεια fam και press trips.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top