Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΡεκόρ επισκεπτών και κρατήσεων ανακοίνωσε η Ryanair λόγω ‘Black Friday’
Αεροπορικές εταιρείες

Ρεκόρ επισκεπτών και κρατήσεων ανακοίνωσε η Ryanair λόγω ‘Black Friday’

Την Τρίτη, 21 Νοεμβρίου σημειώθηκε ρεκόρ κρατήσεων (όπου ξεπεράσθηκε το προηγούμενο ρεκόρ της 9ης Ιανουαρίου του ίδιου έτους), με 5 εκατ. επισκέψεις στο Ryanair.com.

Η Ryanair ανακοίνωσε ρεκόρ επισκεπτών και κρατήσεων στην ιστοσελίδα της κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ‘Black Friday’, με επταήμερο μοναδικών προσφορών στο Ryanair.com.

Την Τρίτη, 21 Νοεμβρίου σημειώθηκε ρεκόρ κρατήσεων (όπου ξεπεράσθηκε το προηγούμενο ρεκόρ της 9ης Ιανουαρίου του ίδιου έτους), με 5 εκατ. επισκέψεις στο Ryanair.com. Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για τους πελάτες της εταιρείας ενόψει των προσφορών, ήταν η Μαδρίτη, το Μιλάνο και το Πόρτο, ενώ οι πελάτες της Ryanair πραγματοποίησαν κράτησεις για διακοπές τελευταίας στιγμής προς Αλικάντε και Μάλαγα.

Οι επιβάτες της Ryanair μπορούν τώρα να επωφελούνται από ακόμα χαμηλότερους ναύλους και τις νέες καινοτομίες στα πλαίσια του 4ου έτους του προγράμματος “Always Getting Better” το οποίο περιλαμβάνει:

  • Εξατομικευμένη ιστοσελίδα Ryanair.com
  • Νέα ιστοσελίδα για το Ryanair Rooms
  • Ryanair Tickets (συναυλίες και θέατρο)
  • Apple Pay integration
  • Πτήσεις long haul της Air Europa διαθέσιμες στο Ryanair.com
  • Νέα συνεργασία με το Erasmus Student Network

O Kenny Jacobs της Ryanair δήλωσε: “Είμαστε χαρούμενοι που ανακοινώνουμε το νέο ρεκόρ επισκεπτών και κρατήσεων κατά τη διάρκεια της εβδομάδας προσφορών της ‘Black Friday’. Την προηγούμενη Τρίτη σημειώσαμε ρεκόρ κρατήσεων με πάνω από 5 εκατομμύρια επισκέψεις στο Ryanair.com, αντικατοπρτίζοντας τη συνεχή ζήτηση για τους χαμηλούς μας ναύλους και την ακόμα καλύτερη επιλογή προορισμών”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024