Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά καταλύματα

Νέο διαφημιστικό σποτ της Ελλάδας και των τουριστικών καταλυμάτων από τη ΣΕΤΚΕ

Τατιάνα Ρόκου - 07 Δεκέμβριος 2017, 12:01

Το σποτάκι θα προβάλλεται στο διαδίκτυο, καθώς και στις μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού, διαφημίζοντας τις ομορφιές της Ελλάδας, αλλά και τις αναβαθμισμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες και παροχές των τουριστικών καταλυμάτων.


Στη δημιουργία ενός διαφημιστικού σποτ, το οποίο παρουσιάζει την Ελλάδα ως ένα μοναδικό τουριστικό προορισμό και τα τουριστικά καταλύματα ως την ιδανική επιλογή διαμονής για τους επισκέπτες της χώρας μας, προχώρησε η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος.

Το σποτάκι, διάρκειας 1 λεπτού και 32 δευτερολέπτων, υλοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της Marketing Greece και παρουσιάστηκε επίσημα στο 2ο Ανοικτό Συνέδριο της Συνομοσπονδίας, που διεξήχθη στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, στο περιθώριο της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού xenia.

Ειδυλλιακές εικόνες, οι οποίες προβάλλουν χρυσαφένιες αμμουδιές, καταγάλανες θάλασσες, κρυστάλλινα νερά, θαλάσσια σπορ, δραστηριότητες στη φύση, λαχταριστά πιάτα, που μαρτυρούν τη γνήσια, ελληνική φιλοξενία σε συνδυασμό με τις νέες, ανανεωμένες και εμπλουτισμένες υπηρεσίες που παρέχουν τα τουριστικά καταλύματα, όπως είναι το “Καλάθι Πρωινού” και ο “Τουρισμός Εμπειρίας”, συνθέτουν το διαφημιστικό σποτ της ΣΕΤΚΕ.

Το σποτάκι θα προβάλλεται στο διαδίκτυο, καθώς και στις μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού, διαφημίζοντας τις ομορφιές της χώρας μας, αλλά και τις αναβαθμισμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες και παροχές, τις οποίες προσφέρουν πλέον τα τουριστικά καταλύματα στους πελάτες-φιλοξενούμενούς τους.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top