Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Online travel

Συνεργασία Amadeus - Expedia στις ξενοδοχειακές κρατήσεις

Θοδωρής Κουμέλης - 07 Δεκέμβριος 2017, 12:57

Οι πωλητές ταξιδιών που επωφελούνται από τις ανταγωνιστικές τιμές και τις διαθεσιμότητες του Expedia Affiliate Network (ΕΑΝ) μέσω των ξενοδοχείων της Amadeus, θα επωφεληθούν επίσης από μια πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα, καθώς από το στάδιο της αναζήτησης, μέχρι την κράτηση και την τιμολόγηση, όλες οι πληροφορίες μεταφέρονται αυτόματα.


Οι τουριστικοί πράκτορες της Amadeus παγκοσμίως θα μπορούν να κάνουν πλέον κράτηση με βάση τις τιμές και τις διαθεσιμότητες του Expedia Affiliate Network σε περισσότερα από 350.000 ξενοδοχεία παγκοσμίως μέσω της Amadeus, συμπεριλαμβανομένων ξενοδοχείων πλήρους εξυπηρέτησης, ξενοδοχείων μπουτίκ και διαμερισμάτων.

Οι πωλητές ταξιδιών που επωφελούνται από τις ανταγωνιστικές τιμές και τις διαθεσιμότητες του Expedia Affiliate Network (ΕΑΝ) μέσω των ξενοδοχείων της Amadeus, θα επωφεληθούν επίσης από μια πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα, καθώς από το στάδιο της αναζήτησης, μέχρι την κράτηση και την τιμολόγηση, όλες οι πληροφορίες μεταφέρονται αυτόματα.

Μερικά βασικά οφέλη για τους πωλητές ταξιδίων είναι:

  • Ταξιδιωτικό δρομολόγιο με όλες τις λεπτομέρειες. Κάθε κράτηση δημιουργεί ένα PNR (Passenger Name Record). Αυτό καθιστά απλούστερο για τους πωλητές ταξιδίων να ενοποιήσουν όλα τα στοιχεία του ταξιδιώτη, καθώς και την πτήση, την ενοικίαση αυτοκινήτου και άλλα συναφή ταξιδιωτικά στοιχεία σε ένα αρχείο. Με αυτόν τον τρόπο, για παράδειγμα, οι εταιρείες μπορούν εύκολα να παρακολουθήσουν εργαζόμενούς τους που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους και να τους βοηθήσουν να παραμείνουν ασφαλείς.
  • Μια ποικιλία επιλογών πληρωμής σημαίνει μεγαλύτερη ευελιξία. Η Amadeus προσφέρει στους πωλητές ταξιδιών πολλαπλές μεθόδους πληρωμής, όπως προπληρωμή, πληρωμή μετά το ταξίδι μέσω πιστωτικής κάρτας, πληρωμή με δόσεις με πιστωτική κάρτα, τραπεζική κατάθεση, μέσω κουπονιών και πολλά άλλα. 
  • Πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία από την αναζήτηση έως την αναφορά: Με την ολοκληρωμένη τεχνολογία της Amadeus, οι πωλητές ταξιδίων που κάνουν κράτηση για τις τιμές και τις διαθεσιμότητες του EAN θα χρειαστεί να εισάγουν μόνο μία φορά τις λεπτομέρειες της κράτησης. Οι πληροφορίες θα μεταφερθούν κατευθείαν στο λογιστήριο και το τιμολόγιο θα εκδοθεί απευθείας στον πελάτη, διευκολύνοντας έτσι τη διαδικασία των προμηθειών και εξασφαλίζοντας ταχεία πληρωμή. Η ενσωμάτωση των “έξυπνων” επιχειρηματικών πλατφορμών θα διασφαλίσει ότι κάθε κράτηση παρακολουθείται και αναλύεται, ώστε οι πωλητές ταξιδιών να μπορούν να λαμβάνουν τις καλύτερες αποφάσεις για τους πελάτες τους και να εξασφαλίζουν τα μέγιστα κέρδη για την επιχείρησή τους.

Ο Alfonso Paredes, αντιπρόεδρος πωλήσεων, EMEA και LATAM του EAN της Expedia, δήλωσε: “Οι πωλητές ταξιδιών που συνδέονται με την Amadeus θα είναι πλέον σε θέση να προσφέρουν στους ταξιδιώτες που τους επιλέγουν, ανταγωνιστικές τιμές και διαθεσιμότητα σε περισσότερα από 350.000 καταλύματα παγκοσμίως. Η Amadeus είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης τεχνολογίας για τον κλάδο των ταξιδιών και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε μαζί τους για να προσφέρουμε εξελιγμένη τεχνολογία και επαγγελματίκή υποστήριξη, ώστε η Amadeus να προσφέρει περισσότερες επιλογές σε όλους τους ταξιδιώτες”.

Ο Peter Waters, διευθυντής Hotel Distribution στην Amadeus, ανέφερε με τη σειρά του: “Οι ταξιδιώτες σήμερα απαιτούν μια πιο εξατομικευμένη προσφορά από τους πωλητές ταξιδιών, καθώς αναζητούν μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες. Το να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερο περιεχόμενο για να επιλέξουν, αλλά και αξιόπιστα συστήματα για να επεξεργαστούν και να κλείσουν την κράτησή τους, είναι το κλειδί για τους πελάτες μας. Στην Amadeus εργαζόμαστε συνεχώς για να διασφαλίσουμε ότι θα έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα και για τις δύο αυτές ανάγκες. Το ότι ψάχνουμε νέους και καινοτόμους τρόπους και ότι συνεργαζόμαστε με ηγέτες της αγοράς όπως το Expedia Affiliate Network, είναι μια απόδειξη γι’αυτό”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top