Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Ολοκληρώθηκε (και τυπικά) η μίσθωση του Kings Palace στη Λάμψα ΑΕ

Τατιάνα Ρόκου - 08 Δεκέμβριος 2017, 16:27

Η διάρκεια της μίσθωσης ορίσθηκε σε 30 χρόνια. Το ετήσιο μίσθωμα ορίσθηκε σε 1,2 εκατ. ευρώ.


Σε ανακοίνωσή της για τη μίσθωση του Kings Palace η Λάμψα ΑΕ αναφέρει:

“Η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ ΑΕ, ανακοινώνει την τυπική ολοκλήρωση της συμβάσεως μακροχρόνιας μίσθωσης του ιστορικού ξενοδοχείου Kings Palace, ιδιοκτησίας του Αλληλοβοηθητικού Ταμείου Προνοίας Πρώην Εργαζομένων ΑΤΕ (Α.Τ.Π.Π.Ε. Α.Τ.Ε).

Η διάρκεια της εν λόγω μίσθωσης ορίσθηκε σε τριάντα (30) έτη με δικαίωμα προτιμήσεως επί ίσοις όροις έναντι παντός τρίτου ενδιαφερομένου, που θα υποβάλει δεσμευτική προσφορά για την μίσθωση του ακινήτου μετά τη λήξη της ως άνω διάρκειας. Το ετήσιο μίσθωμα ορίσθηκε σε ένα εκατομμύριο διακόσιες χιλιάδες ευρώ (1.200.000 ευρώ), προσαυξανόμενο κατά ποσοστό ίσο με 25% επί της διαφοράς κύκλου εργασιών, σύμφωνα με την πρόταση του σχετικού Επιχειρησιακού Σχεδίου και του τελικώς επιτευχθησομένου κύκλου εργασιών.

Με την κίνηση αυτή, ο Όμιλος Λάμψα επισφραγίζει τη διαχρονική του παρουσία στον τομέα του τουρισμού και επιβεβαιώνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη του στον ελληνικό τουρισμό και την τουριστική αναβάθμιση της πόλης των Αθηνών.

Η εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ, συμφερόντων του Ομίλου Λασκαρίδη, είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο από το 1946 και δραστηριοποιείται έντονα στον τομέα του τουρισμού, έχοντας στην ιδιοκτησία της το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία στην Αθήνα, το Ξενοδοχείο Sheraton στη Ρόδο, το Hyatt Regency και το Mercure Excelsior στο Βελιγράδι, ενώ λειτουργεί και το ξενοδοχείο King George, του οποίου επίκειται η αγορά σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωσή μας”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top