Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Η Ελλάδα 'ανοίγει' τη σεζόν με δυνατές πωλήσεις για τη Ρουμανία

Τατιάνα Ρόκου - 13 Δεκέμβριος 2017, 10:25

Η Grecia Panorama πρώτη 'ανοίγει' τον Ιανουάριο 2018, προβάλλοντας τον τουρισμό, την γαστρονομία και τα προϊόντα της Ελλάδας στη Ρουμανία. Σημειώνεται ότι οι αφίξεις των Ρουμάνων τουριστών στη χώρα μας ξεπέρασαν για το 2016 τις 1.026.000.


Η Ελλάδα θα κάνει μία δυναμική παρουσίαση στην αγορά της Ρουμανίας και ειδικότερα για τον κλάδο του τουρισμού, όπου η 1η έκθεση Grecia Panorama ανοίγει τις “πόρτες” της για το κοινό σε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα στο Βουκουρέστι, το ParkLake. Η διοργάνωση λαμβάνει μέρος στις 20-21 Ιανουαρίου 2018 και όπου υπολογίζονται περισσότεροι από 45.000 επισκέπτες, καθώς αυτό είναι το επίσημο νούμερο που καταγράφει το διάσημο εμπορικό κέντρο.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι εταιρείες Paralela45, Eurolins – TUI, Eximtur, Meli Tours, Olympos, Terra Creta, Alexandrian Brandy, G Hotels, καθώς και δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Ρουμανία, του Υπουργείου Τουρισμού/ ΕΟΤ, του Ελληνο-Ρουμανικού Επιμελητηρίου, και όλων των σημαντικών τουριστικών φορέων της Ελλάδας (ΣΕΤΕ, fedHATTA, ΠΟΞ, ΞΕΕ).

Τις εξελίξεις για τη σημαντική αυτή πρώτη αποκλειστική παρουσίαση της Ελλάδας οδήγησαν οι αφίξεις των Ρουμάνων τουριστών στη χώρα μας, οι οποίες ξεπέρασαν για το 2016 τις 1.026.000.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top