Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Σε ένα μήνα τίθεται σε εφαρμογή η νέα πολιτική αποσκευών της Ryanair

Θοδωρής Κουμέλης - 14 Δεκέμβριος 2017, 09:23

Μόνον οι επιβάτες με Προτεραιότητα Επιβίβασης (συμπεριλαμβανομένων των επιβατών με ναύλους Plus, Flexi Plus & Family Plus) θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν δύο χειραποσκευές στην καμπίνα.


Η Ryanair υπενθυμίζει στο επιβατικό κοινό, πως η νέα πολιτική αποσκευών της θα τεθεί σε εφαρμογή σε ένα μήνα.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 15 Ιανουαρίου του 2018:

  • Μόνον οι επιβάτες με Προτεραιότητα Επιβίβασης (συμπεριλαμβανομένων των επιβατών με ναύλους Plus, Flexi Plus & Family Plus) θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν δύο χειραποσκευές στην καμπίνα*
  • Όλοι οι υπόλοιποι επιβάτες (χωρίς προτεραιότητα) θα μπορούν να μεταφέρουν μόνο μία μικρή χειραποσκευή στην καμπίνα, ενώ η δεύτερη (μεγαλύτερη) χειραποσκευή θα παραδίδεται στην πύλη επιβίβασης, δωρεάν.
  • Η νέα πολιτική αποσκευών της Ryanair, συμπεριλαμβάνει μειωμένες χρεώσεις για παραδοτέες αποσκευές και αυξημένο μέγιστο περιθώριο κιλών από 15 σε 20 κιλά.

Ο Kenny Jacobs, Chief Marketing Officer της Ryanair δήλωσε: “Υπενθυμίζουμε ευγενικά στο επιβατικό κοινό, πως από τις 15 Ιανουαρίου του 2018, μόνο οι επιβάτες με προτεραιότητα επιβίβασης θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν δύο χειραποσκευές στην καμπίνα. Όλοι οι υπόλοιποι επιβάτες, θα μπορούν να μεταφέρουν μία μικρότερη χειραποσκευή στην καμπίνα, ενώ η δεύτερη (μεγαλύτερη) αποσκευή τους θα παραδίδεται δωρεάν στην πύλη επιβίβασης.

Μέσω της νέας αυτής πολιτικής, θα επιταχύνουμε την επιβίβαση και θα περιορίσουμε τις καθυστερήσεις, προσφέροντας παράλληλα μειωμένες τιμές και αυξημένο όριο κιλών κατά 33%”.


* Η Προτεραιότητα Επιβίβασης μπορεί να προσκομιστεί έναντι συγκεριμένου κόστους την ώρα της κράτησης ή να προστεθεί στην κράτηση έως και μία ώρα πριν την ώρα αναχώρησης έναντι επίσης συγκεκριμένου κόστους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top