Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κύπρος

Ξεκίνησε η πιλοτική εφαρμογή της Πρωτοβουλίας 'Σύμφωνο Ανάδειξης Κυπριακής Γαστρονομίας'

Βίκυ Καραντζαβέλου - 14 Δεκέμβριος 2017, 10:55

Κατά την πιλοτική εφαρμογή του Συμφώνου Ανάδειξης Κυπριακής Γαστρονομίας, οι επιχειρήσεις έχουν την ευκαιρία να πιστοποιηθούν χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.


Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, σε συνεργασία με το ΕΒΕΛ Λάρνακας και την ΕΤΑΠ Λάρνακας, πραγματοποίησε με επιτυχία την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λάρνακας συναντήσεις εργασίας με επιχειρήσεις από τον κλάδο εστίασης, με μονάδες παραγωγής τοπικών προϊόντων διατροφής και με επιχειρήσεις πώλησης τοπικών προϊόντων διατροφής.

Η εν λόγω εκδήλωση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της έναρξης της Πιλοτικής Εφαρμογής του Έργου “Δημιουργία και Πιλοτική Εφαρμογή Σήματος/Συμφώνου Ανάδειξης Κυπριακής Γαστρονομίας” στην Επαρχία Λάρνακας και εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου “Δέσμη Δράσεων Προβολής, Προώθησης και Εμπλουτισμού του Τουριστικού Προϊόντος για την Επιμήκυνση της Τουριστικής Περιόδου”, το οποίο δύναται να συγχρηματοδοτηθεί από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Στις συναντήσεις εργασίας παρουσιάστηκε η σκοπιμότητα και τα οφέλη του Συμφώνου, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα κριτήρια / προϋποθέσεις που πρέπει κάθε κατηγορία επιχείρησης να ικανοποιεί προκειμένου να πιστοποιηθεί και εν τέλει να αποκτήσει το Σήμα “Taste Cyprus Ddelightful Journeys”. Ακόμη, αναλύθηκαν όλα τα βήματα και η διαδικασία αξιολόγησης των επιχειρήσεων για την απονομή του Σήματος.

Σημειώνεται ότι κατά την πιλοτική εφαρμογή του Συμφώνου Ανάδειξης Κυπριακής Γαστρονομίας, οι επιχειρήσεις έχουν την ευκαιρία να πιστοποιηθούν χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να προωθήσουν αίτηση συμμετοχής στον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top