Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Oceanos Hotels: Αύξηση δυναμικότητας στα Χανιά το 2018, ενδιαφέρον και για ξενοδοχείο στην Αθήνα

Τατιάνα Ρόκου - 14 Δεκέμβριος 2017, 11:22

Η Oceanos Hotels Group Greece, καθώς και ο τουριστικός βραχίονας του ομίλου Sigma Hospitality Group Greece, στοχεύουν σε διψήφιο ποσοστό αύξησης στις προκρατήσεις για την επόμενη τουριστική περίοδο, καθώς επίσης και προωθούν τουριστικό προίόν από αγορές της Κεντρικής Ευρώπης, κυρίως από την Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία και Ουγγαρία.

Η ξενοδοχειακή και τουριστική εταιρεία Oceanos Hotels Group Greece αυξάνει τη δυναμικότητα της στα Χανιά για το καλοκαίρι του 2018, καθώς προσθέτει περισσότερα δωμάτια και κλίνες στο Hotel Bedbank που διαχειρίζεται μέσω συμβολαίων με νέα ξενοδοχεία και βίλες που προσθέτει κάτω από την “ομπρέλα” της εταιρείας.

Η Oceanos Hotels Group Greece, καθώς και ο τουριστικός βραχίονας του ομίλου Sigma Hospitality Group Greece, επιχειρηματικών συμφερόντων των κ.κ. Πέτρου Σταματογιαννάκη και Θεόδωρου Σταματογιαννάκη, στοχεύουν σε διψήφιο ποσοστό αύξησης στις προκρατήσεις για την επόμενη τουριστική περίοδο, καθώς επίσης και προωθούν τουριστικό προίόν από αγορές της Κεντρικής Ευρώπης, κυρίως από την Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία και Ουγγαρία. Παράλληλα “τρέχει” και το επενδυτικό πλάνο της εταιρείας το οποίο στοχεύει στην άμεση απόκτηση συγκεκριμένων ξενοδοχείων στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων, καθώς και τριών ξενοδοχείων στη Σαντορίνη, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και για υφιστάμενο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την εταιρεία, “η Oceanos Hotels Group Greece, όταν ολοκληρώσει τις διαδικασίες των εξαγορών και την απόκτηση των συγκεκριμμένων ξενοδοχειακών μονάδων θα αλλάξει τη δυναμική της ξενοδοχειακής αγοράς των Χανίων, καθώς θα αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους oμίλους με χαρτοφυλάκιο ιδιόκτητο και contracted άνω των 1.500 κλινών”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top