Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αερομεταφορές

Συνεργασία της Star Alliance με το Plug and Play για πρόσβαση στις καινοτομίες της Silicon Valley

Θοδωρής Κουμέλης - 14 Δεκέμβριος 2017, 13:49

Η συνεργασία αυτή θα επιτρέψει στη Συμμαχία να εντοπίζει σχετικές start-up επιχειρήσεις, συνοδεύοντάς τες κατά τη διαδικασία της σύλληψης και της ανάπτυξης ιδεών, καθώς δημιουργούνται νέα προϊόντα και τεχνολογίες με εφαρμογή στον ταξιδιωτικό κλάδο.


Η Star Alliance προχώρησε σε συνεργασία με το Plug and Play, το μεγαλύτερο accelerator (πρόγραμμα επιτάχυνσης ανάπτυξης επιχειρήσεων) και κέντρο καινοτομίας παγκοσμίως. Με έδρα τη Silicon Valley, το Plug and Play όχι μόνο υποστηρίζει οικονομικά τις υφιστάμενες νεοσύστατες επιχειρήσεις, αλλά παρέχει και καθοδήγηση, καθώς και επαφές με εταιρείες που ενδιαφέρονται για τις ιδέες τους. Όσον αφορά τον κλάδο των Ταξιδιών και της Φιλοξενίας, η αποστολή του Plug and Play είναι να ανακαλύψει, να στηρίξει και να αναπτύξει καινοτόμες τεχνολογίες, οι οποίες θα διαμορφώσουν το μέλλον του κλάδου.

“Η συνεργασία μας με το Plug and Play είναι ένα σημαντικό βήμα στην στρατηγική αξιοποίησης της ψηφιακής τεχνολογίας και στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε μία απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία στους επιβάτες μας”, δήλωσε ο Jeffrey Goh, διευθύνων σύμβουλος της Star Alliance. “Η έγκαιρη κατανόηση των μελλοντικών τεχνολογικών και ψηφιακών τάσεων, σε συνδυασμό με την πιθανότητα συμμετοχής μας στο πρώιμο στάδιο της ανάπτυξης, θα διασφαλίσουν τη μακροπρόθεσμη επιτυχία της νέας μας ψηφιακής στρατηγικής”.

“Προσβλέπουμε στη συνεργασία μας με τη Star Alliance, που έχει ως στόχο τη μεταμόρφωση του χάρτη καινοτομίας της Συμμαχίας. Μέσα από αυτή τη συνεργασία, θα φέρουμε τη Συμμαχία σε επαφή με τις καλύτερες και σπουδαιότερες start-ups στον ταξιδιωτικό κλάδο”, δήλωσε ο Saeed Amidi, ιδρυτής και CEO του Plug and Play. “Η δέσμευση της Star Alliance στη χρήση τεχνολογιών start-up θα ωθήσει τον ταξιδιωτικό κλάδο στο επόμενο επίπεδο, και είναι τιμή μας που συνεργαζόμαστε μαζί της”.

Καθώς η Star Alliance μεταβαίνει στην τρίτη δεκαετία της, αναπτύσσει κεντρικά τις ψηφιακές της δυνατότητες, οι οποίες μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν από τις αερογραμμές-μέλη της Συμμαχίας για την ενίσχυση των επιμέρους προϊόντων τους, με στόχο την επέκταση των υπηρεσιών που παρέχουν στους τακτικούς πελάτες τους, ακόμα και όταν ταξιδεύουν με κάποιον άλλο αερομεταφορέα-μέλος της Συμμαχίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top