Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΣυνεργασία της Star Alliance με το Plug and Play για πρόσβαση στις καινοτομίες της Silicon Valley
Αερομεταφορές

Συνεργασία της Star Alliance με το Plug and Play για πρόσβαση στις καινοτομίες της Silicon Valley

Η συνεργασία αυτή θα επιτρέψει στη Συμμαχία να εντοπίζει σχετικές start-up επιχειρήσεις, συνοδεύοντάς τες κατά τη διαδικασία της σύλληψης και της ανάπτυξης ιδεών, καθώς δημιουργούνται νέα προϊόντα και τεχνολογίες με εφαρμογή στον ταξιδιωτικό κλάδο.

Η Star Alliance προχώρησε σε συνεργασία με το Plug and Play, το μεγαλύτερο accelerator (πρόγραμμα επιτάχυνσης ανάπτυξης επιχειρήσεων) και κέντρο καινοτομίας παγκοσμίως. Με έδρα τη Silicon Valley, το Plug and Play όχι μόνο υποστηρίζει οικονομικά τις υφιστάμενες νεοσύστατες επιχειρήσεις, αλλά παρέχει και καθοδήγηση, καθώς και επαφές με εταιρείες που ενδιαφέρονται για τις ιδέες τους. Όσον αφορά τον κλάδο των Ταξιδιών και της Φιλοξενίας, η αποστολή του Plug and Play είναι να ανακαλύψει, να στηρίξει και να αναπτύξει καινοτόμες τεχνολογίες, οι οποίες θα διαμορφώσουν το μέλλον του κλάδου.

“Η συνεργασία μας με το Plug and Play είναι ένα σημαντικό βήμα στην στρατηγική αξιοποίησης της ψηφιακής τεχνολογίας και στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε μία απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία στους επιβάτες μας”, δήλωσε ο Jeffrey Goh, διευθύνων σύμβουλος της Star Alliance. “Η έγκαιρη κατανόηση των μελλοντικών τεχνολογικών και ψηφιακών τάσεων, σε συνδυασμό με την πιθανότητα συμμετοχής μας στο πρώιμο στάδιο της ανάπτυξης, θα διασφαλίσουν τη μακροπρόθεσμη επιτυχία της νέας μας ψηφιακής στρατηγικής”.

“Προσβλέπουμε στη συνεργασία μας με τη Star Alliance, που έχει ως στόχο τη μεταμόρφωση του χάρτη καινοτομίας της Συμμαχίας. Μέσα από αυτή τη συνεργασία, θα φέρουμε τη Συμμαχία σε επαφή με τις καλύτερες και σπουδαιότερες start-ups στον ταξιδιωτικό κλάδο”, δήλωσε ο Saeed Amidi, ιδρυτής και CEO του Plug and Play. “Η δέσμευση της Star Alliance στη χρήση τεχνολογιών start-up θα ωθήσει τον ταξιδιωτικό κλάδο στο επόμενο επίπεδο, και είναι τιμή μας που συνεργαζόμαστε μαζί της”.

Καθώς η Star Alliance μεταβαίνει στην τρίτη δεκαετία της, αναπτύσσει κεντρικά τις ψηφιακές της δυνατότητες, οι οποίες μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν από τις αερογραμμές-μέλη της Συμμαχίας για την ενίσχυση των επιμέρους προϊόντων τους, με στόχο την επέκταση των υπηρεσιών που παρέχουν στους τακτικούς πελάτες τους, ακόμα και όταν ταξιδεύουν με κάποιον άλλο αερομεταφορέα-μέλος της Συμμαχίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024