Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Online booking

Η Google προσθέτει λειτουργίες παρακολούθησης τιμών στην αναζήτηση ξενοδοχείων

Θοδωρής Κουμέλης - 18 Δεκέμβριος 2017, 15:12

Η Google εμφανίζει πλέον μια νέα ένδειξη στα αποτελέσματα της αναζήτησης ξενοδοχείων, όταν οι τιμές των δωματίων είναι υψηλότερες από το συνηθισμένο ή εάν η περιοχή αναζήτησης εμφανίζεται πολυπληθέτερη από το συνηθισμένο είτε λόγω διακοπών, είτε κάποιου φεστιβάλ μουσικής είτε κάποιου επιχειρηματικού συνεδρίου.


Η Google ανακοίνωσε ότι έχει προσθέσει νέες λειτουργίες, που θα βοηθήσουν τους χρήστες να προγραμματίσουν τα ταξίδια, τις πτήσεις και τη διαμονή τους για τις διακοπές ή τις επαγγελματικές τους μετακινήσεις. Πολλά από τα χαρακτηριστικά αυτά αφορούν από το πως μπορεί ο χρήστης να εξοικονομήσει χρήματα ή να παρακολουθήσει τις τιμές για έναν συγκεκριμένο προορισμό. Η Google έχει δοκιμάσει πολλές από αυτές τις λειτουργίες τον περασμένο μήνα, οπότε ίσως αυτές να μην είναι κάτι το νέο σε μερικούς από τους χρήστες.

Έτσι, εμφανίζεται πλέον ένα παραθυράκι με τη λέξη “συμβουλές” στα αποτελέσματα αναζήτησης πτήσεων, για να δείξει στους χρήστες τρόπους για να εξοικονομήσουν χρήματα για το ταξίδι που επιλέγουν. Η Google αναφέρει ότι χρησιμοποιεί “μηχανική μάθηση και στατιστική ανάλυση ιστορικών δεδομένων όλων των διαθέσιμων πτήσεων και οι χρήστες μπορούν να μετακινηθούν μέσω αυτών για να δουν πότε είναι καλύτερο για αυτούς να κάνουν κράτηση των πτήσεών τους”.

Τέλος, η Google εγκαινίασε μια μπάρα ρύθμισης τιμών για τα φίλτρα αναζήτησης ξενοδοχείων τόσο στην έκδοση για υπολογιστή όσο και για κινητά.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top