Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αερομεταφορές

Ορκωμοσία 32 νέων ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στην ΥΠΑ του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών

Τατιάνα Ρόκου - 20 Δεκέμβριος 2017, 14:19

Τα νέα μέλη της 'οικογένειας' της πολιτικής αεροπορίας είναι όλοι πανεπιστημιακού επιπέδου και επιλέχτηκαν μέσω ΑΣΕΠ ανάμεσα σε περισσότερους από 2.000 υποψήφιους.


Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ανακοινώνουν ότι πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της κεντρικής υπηρεσίας της ΥΠΑ στο Ελληνικό η τελετή ορκωμοσίας 32 νέων Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας.

Τα νέα μέλη της “οικογένειας” της πολιτικής αεροπορίας είναι όλοι πανεπιστημιακού επιπέδου και επιλέχτηκαν μέσω ΑΣΕΠ ανάμεσα σε περισσότερους από 2.000 υποψήφιους για να υπηρετήσουν τη χώρα μας και το Ελληνικό Δημόσιο από ένα νευραλγικό πόστο, όπως αυτό του ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας.

Ο διοικητής της ΥΠΑ κ. Κωνσταντίνος Λιντζεράκος συνεχάρη έναν-έναν του επιτυχόντες και τους ευχήθηκε να έχουν καλή σταδιοδρομία, τονίζοντάς τους παράλληλα ότι είναι οι πρώτοι που προσλαμβάνονται στον κρίσιμο αυτόν τομέα της αεροναυτιλίας μετά το 2009.

Από τους 32 ελεγκτές, οι 25 διορίζονται στην Αθήνα (ΚΕΠΑΘΜ), δύο διορίζονται στη Μύκονο, δύο διορίζονται στη Σαντορίνη, ένας διορίζεται στην Κω, ένας διορίζεται στη Ρόδο και ένας διορίζεται στο Ηράκλειο. Συνολικά οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας ανέρχονται σε 533 άτομα και με την προσθήκη των νέων θα φτάσουν τα 565 άτομα. “Η εργασία τους είναι πολύ σημαντική, καθώς η εξυπηρέτηση που προσφέρουν στον όλο και αυξανόμενο αριθμό αεροσκαφών που υπερίπτανται του FIR Αθηνών αλλά και αυτών που έχουν προορισμό τα ελληνικά αεροδρόμια συμβάλλει στη βελτίωση των εσόδων για την ελληνική οικονομία”, αναφέρει η ΥΠΑ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top