Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΒυθίστηκε πλοίο με 251 επιβάτες στις Φιλιππίνες
Επικαιρότητα

Βυθίστηκε πλοίο με 251 επιβάτες στις Φιλιππίνες

Οι λόγοι σύφμωνα με τοπικές μαρτυρίες φαίνεται να είναι οι ξαφνικές καταιγίδες που οδήγησαν σε τεράστια κύματα, και έτσι στην ανατροπή του πλοίου.

Επιβατικό πλοίο με 251 άτομα ανατράπηκε στις Φιλιππίνες λόγω εκαιρετικά κακών καιρικών συνθηκών, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής ακτοφυλακής.

Οι λόγοι σύμφωνα με τοπικές μαρτυρίες φαίνεται να είναι οι ξαφνικές καταιγίδες που οδήγησαν σε τεράστια κύματα, και έτσι στην ανατροπή του πλοίου.

Η ακτοφυλακή της χώρας δεν επιβεβαιώνει τον αριθμό των θυμάτων καθώς τονίζει ότι δεν έχει καθαρή εικόνα και ότι μέχρι στιγμής έχουν διασωθεί 140 επιβάτες.

Σκάφη της ακτοφυλακής και στρατιωτικά ελικόπτερα έσπευσαν στο νησί Polilio στην επαρχία Quezon για να διασώσουν τους επιβάτες, εκμεταλλευόμενοι το φως της ημέρας, δήλωσε ο εκπρόσωπος της ακτοφυλακής Armand Balilo στην τηλεόραση.

Το ατύχημα έγινε κοντά στην πόλη Real, περίπου 70 χιλιόμετρα ανατολικά της Μανίλα, καθώς το πλοίο έφτανε στο νησί Polillo εν μέσω άγριου καιρού, δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Ακούσαμε ότι υπάρχουν απώλειες, αλλά εξακολουθούμε να κάνουμε έρευνες για να τις επικυρώνουμε“, είπε, προσθέτοντας ότι ελικόπτερα διάσωσης και θαλάσσια πλοία κατευθύνονταν προς την περιοχή.

Πηγή φωτογραφίας: CNN (ενδεικτική από προηγούμενο ατύχημα στις Φιλιππίνες)

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024