Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa 'Καλύτερο Resort Spa στην Ελλάδα' για το 2017
Ξενοδοχεία

Το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa 'Καλύτερο Resort Spa στην Ελλάδα' για το 2017

Η διαδικασία της ψηφοφορίας ανέδειξε τους πρωτοπόρους του κλάδου για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και εξαιρετικές εγκαταστάσεις που προσφέρουν.

Καλύτερο Resort Spa στην Ελλάδα” για το 2017, αναδείχτηκε το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, κατά την λαμπερή τελετή απονομής των υψηλού κύρους διεθνών βραβείων World Spa Awards που αποτελούν ορόσημο αριστείας στον κλάδο του τουρισμού, ευεξίας και spa, και η οποία πραγματοποιήθηκε φέτος στις 10 Δεκεμβρίου, στο Βιετνάμ.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας, στην οποία συμμετείχαν επαγγελματίες που εργάζονται στην βιομηχανία του τουρισμού Spa – ανώτερα στελέχη του κλάδου, επαγγελματίες του τουρισμού, ταξιδιωτικοί πράκτορες, μέσα ενημέρωσης – και το κοινό από κάθε γωνιά του πλανήτη, ολοκληρώθηκε στα τέλη του Σεπτεμβρίου, και τα αποτελέσματα ανέδειξαν τους πρωτοπόρους του κλάδου για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και εξαιρετικές εγκαταστάσεις που προσφέρουν.

Ήδη από το δεύτερο χρόνο λειτουργίας του, το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, έχει κατορθώσει να διαφοροποιηθεί και να ανταποκρίνεται με επιτυχία στα ποιοτικά πρότυπα ενός εδραιωμένου, παγκόσμιου θεσμού βραβείων.

Στις σύγχρονες και πολυτελείς ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του Spa του ξενοδοχείου, παρέχονται αποκλειστικά, ολοκληρωμένες υπηρεσίες και θεραπείες, εμπνευσμένες από ελληνικά στοιχεία και προϊόντα, προσφέροντας μοναδική αίσθηση ευεξίας και απόλυτης χαλάρωσης.

Το βραβείο ανήκει σε όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες στους επισκέπτες μας, στο πνεύμα της φιλοσοφία μας για προσωποποιημένη φιλοξενία. Για εμάς, ο κάθε επισκέπτης είναι μοναδικός και κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να ανταποδώσουμε στο μέγιστο την εμπιστοσύνη της επιλογής τους“, δήλωσε ο κύριος Ανδρέας Μεταξάς, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Μεταξά, κατά την συνέντευξη τύπου, που ακολούθησε τη βράβευση.

Στην φωτογραφία: Ο παρουσιαστής της 3ς Ετήσιας Διεθνούς Τελετής των World Spa Awards Kyo York με τον Ανδρέα Μεταξά, διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου Επιχειρήσεων Μεταξά και τον Μάνο Μπορμπουδάκη, γενικό διευθυντή του Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa κατά την απονομή του βραβείου

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024