Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Συμμετοχή του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού στην IGTM 2017

Βίκυ Καραντζαβέλου - 22 December 2017, 09:35

Για την προώθηση του τουρισμού γκολφ, ο ΚΟΤ σε συνεργασία με εταίρους του τομέα, προβαίνει σε ενέργειες προβολής σε κύριες αγορές με απώτερο στόχο την καθιέρωση της Κύπρου στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη γκολφ.


Ιδιαίτερα επιτυχής φαίνεται να ήταν η πρόσφατη συμμετοχή του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού στην 20η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Γκολφ IGTM 2017 στις Κάννες στην Γαλλία, η οποία αποτελεί την σημαντικότερη έκθεση τουρισμού γκολφ στο κόσμο. Στην έκθεση συμμετείχαν μαζί με τον ΚΟΤ – με περίπτερα σχεδιασμένα με το brand “Cyprus in your Heart” - τα γήπεδα γκολφ Aphrodite Hills Golf PGA National Cyprus, Eléa, Minthis Hills και Secret Valley και τα ξενοδοχεία Aphrodite Hills Resort, Kanika Hotels & Resorts, Thanos Hotels & Resorts, Columbia Resort, Capital Coast Resort & Spa, Constantinou Bros Hotels και Elysium Hotel.

Τον ΚΟΤ εκπροσώπησε η κα Μάρω Καζέπη, τουριστικός λειτουργός Α’, συντονίστρια τουρισμού γκολφ, η οποία είχε επαγγελματικές συναντήσεις με πέραν των 55 οργανωτών ταξιδίων γκολφ και δημοσιογράφων από 18 χώρες, κατά τις οποίες είχε την ευκαιρία προβάλει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κύπρου ως τουριστικού προορισμού γκολφ. Ενδιαφέρον εκδηλώθηκε από υφιστάμενους και νέους οργανωτές ταξιδίων γκολφ να προβάλουν την Κύπρο και να το περιλάβουν σε πακέτα διακοπών γκολφ και διοργανώσεις τουρνουά γκολφ. Οι νέες απ’ευθείας πτήσεις τον χειμώνα αναμένεται να προσελκύσουν γκολφερ, πέραν από τις κύριες αγορές, από νέες χώρες όπως π.χ. την Ιρλανδία.

Η Κύπρος έχει τα εχέγγυα να καταστεί ένας “Παράδεισος Γκολφ”, αφού διαθέτει γήπεδα γκολφ με διεθνή και ευρωπαϊκές διακρίσεις που προσφέρουν ξεχωριστές εμπειρίες γκολφ, ξενοδοχειακή υποδομή, υπηρεσίες, και ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες. Η Ευρώπη, με πέραν των 8 εκατ. γκόλφερ, αποτελεί δυνητική πελατεία γκολφ για την Κύπρο λόγω του ήπιου κλίματος της τον χειμώνα, όταν πολλά γήπεδα γκολφ στην Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη είναι κλειστά. Συνεπώς, ο τουρισμός γκολφ συμβάλλει στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και την προσέλκυση χειμερινού Τουρισμού. Για την προώθηση του Τουρισμού Γκολφ, ο ΚΟΤ σε συνεργασία με εταίρους του τομέα, προβαίνει σε ενέργειες προβολής σε κύριες αγορές με απώτερο στόχο την καθιέρωση της Κύπρου στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη γκολφ.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top