Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςAegean Airlines: Τέλος κόστους διανομής προς τα συνεργαζόμενα τουριστικά γραφεία
Αεροπορικές εταιρείες

Aegean Airlines: Τέλος κόστους διανομής προς τα συνεργαζόμενα τουριστικά γραφεία

H Aegean καθιερώνει Τέλος Κόστους Διανομής (Distribution Channel Fee ή DCF), ύψους πέντε ευρώ για κάθε σκέλος διαδρομής (fare component).

Η Aegean Airlines πληροφόρησε πρόσφατα όλα τα συνεργαζόμενα μαζί της τουριστικά γραφεία ότι με αφετηρία την 10η Ιανουαρίου 2018, πρόκειται να καθιερώσει ένα Τέλος Κόστους Διανομής, ύψους πέντε ευρώ για κάθε διαδρομή που θα πραγματοποιείται μέσω των δύο GDSs (Amadeus, Travelport). Πιο αναλυτικά, η επιστολή αναφέρει τα εξής:

“Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι με ισχύ από 10 Ιανουαρίου 2018, η Aegean καθιερώνει Τέλος Κόστους Διανομής (Distribution Channel Fee ή DCF), ύψους €5.00 για κάθε σκέλος διαδρομής (fare component), για κρατήσεις που θα πραγματοποιούνται μέσω των δύο Παγκόσμιων Συστημάτων Κρατήσεων (GDSs) Amadeus και Travelport (Apollo, Galileo & Worldspan).

Το DCF, ύψους €5.00, όπως αναφέρεται και παραπάνω, θα ισχύει ανά σκέλος διαδρομής (fare component) σε όλα τα δρομολόγια όπου η AEGEAN συμμετέχει ως Marketing ή Operating Carrier και θα χρεώνεται μια φορά ανεξάρτητα αν το fare component περιλαμβάνει ένα η περισσότερα segments. Θα εισπράττεται με την μορφή Q surcharge ενω θα εμφανίζεται στο πεδίο ανάλυσης του ναύλου του εισιτηρίου (fare calculation line).

Π.χ
– One way  ATH – LON (1 direction): DCF applies once
– One way  FRA – ATH – JTR (1 direction): DCF applies once
– Round trip  ATH – LON – ATH (2 directions): DCF applies twice
– Round trip  FRA – x/ATH – JTR – x/ATH – FRA (2 directions): DCF applies twice
– Open Jaw  PAR – ATH / HER – PAR (2 directions): DCF applies twice.

Επιπλέον, το Τέλος Κόστους Διανομής (Distribution Channel Fee) θα ισχύει σε όλες τις κατηγορίες ναύλων και θέσεων (cabins), σε εισιτήρια που θα εκδίδονται από 10 Ιανουαρίου 2018 και μεταγενέστερα.

Για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε με το Help Desk ή με το τμήμα Πωλήσεων της εταιρείας μας.”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024