Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικά θέματα

Αεροσκάφος βγήκε εκτός διαδρόμου στο Μπρίστολ

Άγγελος Ρεστάνης - 22 Δεκέμβριος 2017, 15:10

Το αεροδρόμιο του Μπρίστολ επιβεβαίωσε ότι υπάρχαν καθυστερήσεις ενώ το αεροσκάφος ρυμουλκείται στο σημείο που πρέπει να είναι.


Αεροσκάφος της easyJet με 25 επιβάτες βγήκε από τον αεροδιάδρομο μετά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο του Μπρίστολ. Το αεροπλάνο είχε μόλις προσγειωθεί και ενώ κατευθυνόταν προς τη θέση του, έφυγε από τον διάδρομο προκαλώντας μεγάλες καθυστερήσεις στις υπόλοιπες πτήσεις.

Οι επιβάτες βγήκαν από το αεροπλάνο, το οποίο ερχόταν από τη Φρανκφούρτη, και κανείς από αυτούς δεν τραυματίστηκε. Το αεροδρόμιο του Μπρίστολ επιβεβαίωσε ότι υπάρχαν καθυστερήσεις ενώ το αεροσκάφος ρυμουλκήθηκε στο σημείο που πρέπει να είναι.

Ένας εκπρόσωπος ανέφερε: “Μετά την προσγείωση στο αεροδρόμιο του Μπρίστολ στις 11.36 σήμερα το πρωί, ένα αεροσκάφος Embraer 145 που ερχόταν από τη Φρανκφούρτη (αριθμός πτήσης BM1822) έφυγε από το διάδρομο ενώ ταξίδευε με μικρή ταχύτητα προς το σημείο αποβίβασης. Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν σώοι και επέστρεψαν στο τερματικό με λεωφορείο. Κανένας από τους 25 ανθρώπους στο αεροσκάφος δεν τραυματίστηκε.”

Αργότερα, οι αρμόδιοι του αεροδρομίου δήλωσαν: “Ο διάδρομος θα μείνει κλειστός ως αποτέλεσμα αυτού του περιστατικού. Θα σας κρατήσουμε ενημερωμένους για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες. Επιπλέον προσωπικό βρίσκεται στο σημείο για να βοηθήσει τους επιβάτες”.

Το αεροδρόμιο παροτρύνει τους επιβάτες να επικοινωνούν με την αεροπορική τους εταιρεία για να λάβουν τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τις πτήσεις τους.

Οι πτήσεις που κατευθύνονται προς το αεροδρόμιο του Μπρίστολ εκτρέπονται όση ώρα αντιμετωπίζεται το περιστατικό.

Ένας χρήστης του Twitter δήλωσε ότι η πτήση του από το Innsbruck μεταφέρθηκε στο Exeter.

Ο Charlie Ursell έγραψε: “Η πτήση της Easy Jet με αριθμό 26296 από το Insbruck στο Μπρίστολ εκτρέπεται στο Exeter. Δεν υπάρχουν νέα για το εάν μπορούμε να αποβιβαστούμε εδώ ή οχι”.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top