Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Επείγουσα προσγείωση σε πτήση της Lufthansa λόγω καπνού στην καμπίνα

Θοδωρής Κουμέλης - 27 Δεκέμβριος 2017, 10:39

Οι επιβάτες και το πλήρωμα αποβιβάστηκαν από το αεροπλάνο, και αναγκάστηκαν να περάσουν τη νύχτα στη Σόφια λόγω της επείγουσας προσγείωσης.


Αεροσκάφος της Lufthansa που ταξίδευε από το Τελ Αβίβ στο Μόναχο αναγκάστηκε να προβεί σε επείγουσα προσγείωση στο αεροδρόμιο της Σόφιας στη Βουλγαρία το βράδυ της Τρίτης λόγω της μυρωδιάς του καπνού στην καμπίνα.

Το Airbus προσγειώθηκε με ασφάλεια, όπως αναφέρουν τα ισραηλινά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Οι επιβάτες και το πλήρωμα αποβιβάστηκαν από το αεροπλάνο, και αναγκάστηκαν να περάσουν τη νύχτα στη Σόφια λόγω της επείγουσας προσγείωσης. Οι τεχνικοί άρχισαν τον έλεγχο του αεροσκάφους, καθώς μ η θυγατρική της Lufthansa, Lufthansa Technik διαθέτει ένα μεγάλο υπόστεγο εξυπηρέτησης στο αεροδρόμιο της Σόφιας.

Η στέγαση των επιβατών καλύφθηκε εξ’ολοκλήρου από την Lufthansa, και στη συνέχεια, η αεροπορική εταιρεία τους ζήτησε συγνώμη και ανέφερε ότι η ασφάλειά τους ήταν η κορυφαία προτεραιότητα.

Οι επιβάτες επρόκειτο να επιβιβαστούν σε εναλλακτική πτήση με προορισμό το Μόναχο, ενώ λόγω της μη παροχής πτήσης Σόφια - Μόναχο την ίδια μέρα από την Lufthansa, ίσως να στείλει η εταιρεία άλλο αεροπλάνο για να παραλάβει τους επιβάτες.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top