Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Το Altera Pars είναι το νέο μέλος του Ομίλου Caldera Collection

Θοδωρής Κουμέλης - 27 Δεκέμβριος 2017, 13:32

Στη μέση του νησιού, στον οικισμό της Μεσαριάς, το Altera Pars Suites αποτελεί μια ολοκαίνουργια ιδέα, με 14 σουίτες με ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα ή υδρομασάζ.


Το Altera Pars, στον οικισμό της Μεσαριάς στην Σαντορίνη, αποτελεί το πιο πρόσφατο μέλος του ξενοδοχειακού ομίλου Caldera Collection, και θέλει να παρουσιάσει την “άλλη πλευρά” του νησιού, όπως προδίδει και το ίδιο του το όνομα.
 
Στη μέση του νησιού, στον οικισμό της Μεσαριάς, το Altera Pars Suites αποτελεί μια ολοκαίνουργια ιδέα, με 14 σουίτες με ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα ή υδρομασάζ.Οι σουίτες αυτές βρίσκονται σε ένα σύγχρονο περιβάλλον με εύκολη πρόσβαση, και είναι απολύτως διακριτικές. Ξεχωρίζοντας από την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και τον εσωτερικό σχεδιασμό του, το Altera Pars προσφέρει φουτουριστική διακόσμηση στον οικισμό της Μεσαριάς.

Έχοντας ως κινητήρια δύναμη τη φήμη μιας αξιόλογης εταιρείας με σταθερές βάσεις και με το κύρος της Caldera Collection, χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης, αμοιβαίου συμφέροντος και συνεχούς προσπάθειας ανέλιξης. Είμαστε μια ομάδα επαγγελματιών με μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού, που επιθυμούμε να ενσταλάξουμε τις γνώσεις μας σε ένα δίκτυο υψηλής ποιότητας ξενοδοχείων”, αναφέρει η διοίκηση του ομίλου.
|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top