Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΡιζική αναδιαμόρφωση και ανακαίνιση των χώρων υποδοχής στο Liostasi Hotel & Suites
Ξενοδοχεία

Ριζική αναδιαμόρφωση και ανακαίνιση των χώρων υποδοχής στο Liostasi Hotel & Suites

Παράλληλα με την επέκταση και ριζική αναβάθμιση του spa έγινε ένα μεγάλο βήμα στη βελτίωση του εστιατορίου, καθώς το Liostasi ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον πολυβραβευμένο Έλληνα σεφ κ. Λευτέρη Λαζάρου.

Με ιδιαίτερα εμφατικό τρόπο ολοκληρώθηκε για το boutique hotel της Ίου Liostasi Hotel & Suites, μια επιτυχημένη χρονιά, καθώς κέρδισε στην πρόσφατη τελετή βράβευσης των World Luxury Hotel Awards στο St. Moritz της Ελβετίας συνολικά τρεις διακρίσεις. Έλαβε βραβείο ως κορυφαίο ξενοδοχείο της Ευρώπης στις κατηγορίες “Luxury Ocean View Resort”, “Luxury Boutique Hotel” και “Luxury Island Resort”.

“Το ένα από τα τρία βραβεία μάς το χάρισε η φυσική ομορφιά της Ίου και το συγκλονιστικό μας ηλιοβασίλεμα που είναι από τα πιο εντυπωσιακά της Μεσογείου”, δήλωσε ο κ. Αρτέμης Δεναξάς, ιδιοκτήτης του Liostasi Hotel & Suites, για τη διεθνή αυτή διάκριση του ξενοδοχείου. “Ωστόσο τα άλλα δύο βραβεία είναι προϊόν επίμονης και συστηματικής δουλειάς, η οποία κάθε χρόνο μάς δίνει όλο και καλύτερα αποτελέσματα. Τα συγχαρητήρια ανήκουν πρωτίστως στο προσωπικό και τους συνεργάτες της επιχείρησής μας, αφού χάρη στον επαγγελματισμό και την εγκαρδιότητά τους οι πελάτες μας απολαμβάνουν όμορφες και αξέχαστες εμπειρίες διακοπών. Εμείς δεσμευόμαστε ότι το 2018 θα προσφέρουμε ακόμη καλύτερες υπηρεσίες και θα συνεχίσουμε να συνεισφέρουμε στην εδραίωση της Ίου ως ποιοτικού τουριστικού προορισμού”.

Αυτή η αναγνώριση ήρθε ως επιστέγασμα των σημαντικών αλλαγών και αναβαθμίσεων που έγιναν το 2017 στο ξενοδοχείο. Παράλληλα με την επέκταση και ριζική αναβάθμιση του spa έγινε ένα μεγάλο βήμα στη βελτίωση του εστιατορίου, καθώς το Liostasi ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον πολυβραβευμένο Έλληνα σεφ κ. Λευτέρη Λαζάρου.

Το Liostasi Hotel & Suites, το μόνο ξενοδοχείο πέντε αστέρων της Ίου, είναι μέλος της Small Luxury Hotels of the World. Πρόκειται για το κορυφαίο boutique hotel του νησιού, ευρισκόμενο μεταξύ του λιμανιού και της Χώρας. Χαρακτηριστική του ξενοδοχείου είναι η υψηλή αισθητική, που συνδυάζει την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με ένα μοντέρνο ύφος, προϊόν της συνεργασίας του ξενοδοχείου με το διακεκριμένο designer κ. Αντώνη Καλογρίδη. Οι νέες σουίτες διαθέτουν ιδιωτική πισίνα και ξεχωρίζουν για τη ρομαντική τους ατμόσφαιρα, τη διαμόρφωση των υπνοδωματίων, τα πρωτότυπα μπάνια και τον τεχνολογικό τους εξοπλισμό. Στις παροχές του Liostasi περιλαμβάνεται ένα πριβέ υπαίθριο σινεμά, πισίνες με θέα, γυμναστήριο και cocktail bar. Το 2018 συνεχίζεται η αναβαθμιση του ξενοδοχείου με τη ριζική αναδιαμόρφωση και ανακαίνιση των χώρων υποδοχής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024