Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΟ τουρισμός υγείας υπό εξέταση στο Money Show
Συνέδρια

Ο τουρισμός υγείας υπό εξέταση στο Money Show

Τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Τουρισμού Υγείας ημερίδα με θέμα 'Ιατρικός Τουρισμός'.

Στα πλαίσια του Money Show και της ημερίδας “Ελληνοβουλγαρικές επιχειρηματικές σχέσεις” που θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018 στο ξενοδοχείο Hilton, θα λάβει χώρα ομιλία (14.30-14.45) για τον τουρισμό Υγείας του κ. Κωνσταντίνου Κουσκούκη, καθηγητή Δερματολογίας – νομικού, προέδρου του Ελληνικού Συνδέσμου Τουρισμού Υγείας, προέδρου της Ελληνικής Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής και προέδρου της Παγκόσμιας Ακαδημίας Κινεζικής & Συμπληρωματικής Ιατρικής.

Ακόμη, την ίδια ημέρα και στα πλαίσια της ημερίδας “Ελληνοτουρκικές επιχειρηματικές σχέσεις” ο κ. Ζαχαρίας Καπλανίδης, επιχειρηματίας και γενικός γραμματέας του Ελληνικού Συνδέσμου Τουρισμού Υγείας θα μιλήσει (12.45-13.00) και αυτός για τον ιατρικό τουρισμό

Την επόμενη μέρα, Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Τουρισμού Υγείας ημερίδα με θέμα “Ιατρικός Τουρισμός”, με εισηγητές τον κ. Θράσο Καλογρίδη, πρόεδρο του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (“Κοινά τουριστικά πακέτα Ελλάδος-Τουρκίας – το παράδειγμα Μυτιλήνης-Ayvalik” και την κα Άννα Μανούσου, οικονομολόγο – Msc in Tourism Management (“Ελληνοτουρκικές Τουριστικές Συνεργασίες”).

Σημειώνεται ότι το Money Show Αθήνας διοργανώνεται σε συνεργασία με το Ελληνο-Κινεζικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024