Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνέδρια

Ο τουρισμός υγείας υπό εξέταση στο Money Show

Τατιάνα Ρόκου - 29 Δεκέμβριος 2017, 12:16

Τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Τουρισμού Υγείας ημερίδα με θέμα 'Ιατρικός Τουρισμός'.


Στα πλαίσια του Money Show και της ημερίδας “Ελληνοβουλγαρικές επιχειρηματικές σχέσεις” που θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018 στο ξενοδοχείο Hilton, θα λάβει χώρα ομιλία (14.30-14.45) για τον τουρισμό Υγείας του κ. Κωνσταντίνου Κουσκούκη, καθηγητή Δερματολογίας – νομικού, προέδρου του Ελληνικού Συνδέσμου Τουρισμού Υγείας, προέδρου της Ελληνικής Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής και προέδρου της Παγκόσμιας Ακαδημίας Κινεζικής & Συμπληρωματικής Ιατρικής.

Ακόμη, την ίδια ημέρα και στα πλαίσια της ημερίδας “Ελληνοτουρκικές επιχειρηματικές σχέσεις” ο κ. Ζαχαρίας Καπλανίδης, επιχειρηματίας και γενικός γραμματέας του Ελληνικού Συνδέσμου Τουρισμού Υγείας θα μιλήσει (12.45-13.00) και αυτός για τον ιατρικό τουρισμό

Την επόμενη μέρα, Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Τουρισμού Υγείας ημερίδα με θέμα “Ιατρικός Τουρισμός”, με εισηγητές τον κ. Θράσο Καλογρίδη, πρόεδρο του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (“Κοινά τουριστικά πακέτα Ελλάδος-Τουρκίας – το παράδειγμα Μυτιλήνης-Ayvalik” και την κα Άννα Μανούσου, οικονομολόγο – Msc in Tourism Management (“Ελληνοτουρκικές Τουριστικές Συνεργασίες”).

Σημειώνεται ότι το Money Show Αθήνας διοργανώνεται σε συνεργασία με το Ελληνο-Κινεζικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top