Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Οι εκθέσεις Λαϊκή Τέχνη - Τέχνημα - Παρουσίες στις 10-14 Ιανουαρίου, στο Metropolitan Expo

Άγγελος Ρεστάνης - 02 Ιανουάριος 2018, 11:45

Στην ανανεωμένη Λαϊκή Τέχνη - Τέχνημα 2018, θα παρουσιαστεί η μεγαλύτερη γκάμα τουριστικών ειδών και ειδών λαϊκής τέχνης. Στην έκθεση Παρουσίες 2018 θα προυσιαστούν όλες τις νέες τάσεις σε τουριστικά είδη από την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο.


Οι εκθέσεις Λαϊκή Τέχνη - Τέχνημα - Παρουσίες διοργανώνονται μαζί στις αρχές του χρόνου, και συγκεκριμένα από 10 έως 14 Ιανουαρίου 2018, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”, από την εταιρεία ΡΟΤΑ Οργάνωση Εκθέσεων. Κάθε χρόνο και οι τρεις εκθέσεις αποτελούν πόλο έλξης για τους εμπορικούς επισκέπτες όλης της χώρας, επιχειρηματίες στον τομέα της λιανικής πώλησης τουριστικών ειδών και ειδών λαϊκής τέχνης.

Στην Τέχνημα και Λαϊκή Τέχνη 2018, εκπρόσωποι των μεγαλύτερων σωματείων λαϊκής τέχνης και τουριστικών ειδών της χώρας μας, θα παρουσιάσουν κατασκευές και αντικείμενα καλλιτεχνικής χειροτεχνίας και βιοτεχνίας, με στόχο την προώθηση των προϊόντων τους εντός και εκτός ελληνικών συνόρων, διατηρώντας έτσι την τοπική παράδοση. Στην ανανεωμένη Λαϊκή Τέχνη - Τέχνημα 2018, θα παρουσιαστεί η μεγαλύτερη γκάμα τουριστικών ειδών και ειδών λαϊκής τέχνης, όλα δείγματα της ελληνικής παράδοσης, όλα χαρακτηριστικές κατασκευές μεγάλης αξίας από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Μεταξύ των εκθεμάτων θα είναι κεραμικά, δερμάτινα είδη, τουριστικά ενδύματα, εικόνες, χειροποίητα διακοσμητικά, αγάλματα - γλυπτά, διάφορα χάλκινα και μπρούτζινα αντικείμενα.Εκθέτες, μεταξύ των οποίων πολύ γνωστές στο εκθεσιακό κοινό επιχειρήσεις, αλλά και νέες επιχειρήσεις του κλάδου, θα παρουσιάσουν στην έκθεση Παρουσίες 2018 όλες τις νέες τάσεις σε τουριστικά είδη από την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο, όπως γυαλιά ηλίου, αξεσουάρ μόδας, ενδύματα, είδη θαλάσσης, κάρτες, πίνακες, μπιζού, ρολόγια, κλπ.

Καθώς ο τουρισμός αποτελεί για την Ελλάδα την βαριά της βιομηχανία, οι εκθέσεις Λαϊκή Τέχνη - Τέχνημα - Παρουσίες 2018 αποτελούν την καρδιά της τουριστικής αγοράς στην Ελλάδα.

Οι εκθέσεις απευθύνονται μόνο σε εμπορικούς επισκέπτες και θα λειτουργούν καθημερινά από την Τετάρτη 10 έως και την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 από τις 10:00 έως τις 20:00.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top