Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Επενδύσεις

Ξεκινούν τα έργα στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Τατιάνα Ρόκου - 04 Ιανουάριος 2018, 11:05

Υπεγράφη χθες η Κοινή Υπουργική Απόφαση, που αφορα στην έγκριση χωροθέτησης του επενδυτικού σχεδίου αξιοποίησης του ακινήτου Αστέρας Βουλιαγμένης, στη Βουλιαγμένη Αττικής.


Υπεγράφη η απόφαση που δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Παρουσία του υπουργού Επικρατείας, αρμόδιου για την ανάπτυξη και τις επενδύσεις, κ. Αλέξανδρου Φλαμπουράρη, και με εισήγηση της γενικής γραμματέως Δημόσιας Περιουσίας κας Θεοπίστης Πέρκα, υπεγράφη χθες η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που αφορα στην έγκριση χωροθέτησης του επενδυτικού σχεδίου αξιοποίησης του ακινήτου Αστέρας Βουλιαγμένης, στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Την απόφαση συνυπογράφουν οι υπουργοί Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Γιώργος Σταθάκης, Πολιτισμού και Αθλητισμού, κα Λυδία Κονιόρδου, Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά, καθώς και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτης Φάμελλος και η υφυπουργός Οικονομικών κα Κατερίνα Παπανάτσιου.

“Η πράξη αυτή δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα ώστε πολύ γρήγορα να επαναλειτουργήσει το συγκρότημα καλύπτοντας πολλές εκατοντάδες θέσεις εργασίας”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργού Επικρατείας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top