Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞεκινούν τα έργα στον Αστέρα Βουλιαγμένης
Επενδύσεις

Ξεκινούν τα έργα στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Υπεγράφη χθες η Κοινή Υπουργική Απόφαση, που αφορα στην έγκριση χωροθέτησης του επενδυτικού σχεδίου αξιοποίησης του ακινήτου Αστέρας Βουλιαγμένης, στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Υπεγράφη η απόφαση που δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Παρουσία του υπουργού Επικρατείας, αρμόδιου για την ανάπτυξη και τις επενδύσεις, κ. Αλέξανδρου Φλαμπουράρη, και με εισήγηση της γενικής γραμματέως Δημόσιας Περιουσίας κας Θεοπίστης Πέρκα, υπεγράφη χθες η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που αφορα στην έγκριση χωροθέτησης του επενδυτικού σχεδίου αξιοποίησης του ακινήτου Αστέρας Βουλιαγμένης, στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Την απόφαση συνυπογράφουν οι υπουργοί Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Γιώργος Σταθάκης, Πολιτισμού και Αθλητισμού, κα Λυδία Κονιόρδου, Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά, καθώς και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτης Φάμελλος και η υφυπουργός Οικονομικών κα Κατερίνα Παπανάτσιου.

“Η πράξη αυτή δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα ώστε πολύ γρήγορα να επαναλειτουργήσει το συγκρότημα καλύπτοντας πολλές εκατοντάδες θέσεις εργασίας”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργού Επικρατείας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024