Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

Συνεργασία του καναδικού Τ.Ο. Preference Vacations με την MTC Group για προβολή ελληνικών προορισμών

Βίκυ Καραντζαβέλου - 04 Ιανουάριος 2018, 13:31

Πολυμελής αποστολή με επιλεγμένους ταξιδιωτικούς πράκτορες που ενδιαφέρονται για προορισμούς με τους οποίους συνεργάζεται η εταιρεία Συμβούλων Τουρισμού, πρόκειται να επισκεφθεί την Ελλάδα τον προσεχή Απρίλιο, με στόχο τη δημιουργία 'πακέτων' διακοπών, ανάλογα με την περίοδο ή και τη θεματική ενότητα κάθε περιοχής.


Τη συνεργασία της με τον ταξιδιωτικό οργανισμό Preference Vacations, Tour Operator με έδρα το Μόντρεαλ του Καναδά, για την προβολή και προώθηση ελληνικών προορισμών για το 2018 ανακοίνωσε η MTC Group.

Συγκεκριμένα, πολυμελής αποστολή με επιλεγμένους ταξιδιωτικούς πράκτορες που ενδιαφέρονται για προορισμούς με τους οποίους συνεργάζεται η εταιρεία Συμβούλων Τουρισμού, πρόκειται να επισκεφθεί την Ελλάδα τον προσεχή Απρίλιο, με στόχο τη δημιουργία “πακέτων” διακοπών, ανάλογα με την περίοδο ή και τη θεματική ενότητα κάθε περιοχής.

Ο τουριστικός αυτός φορέας συνεργάζεται αποκλειστικά με ταξιδιωτικά γραφεία (B2B) στον Καναδά και, γενικότερα, τη Βόρεια Αμερική και παρέχει  στους συνεργάτες του 70.000 μπροσούρες με 116 σελίδες στα Ελληνικά και Γαλλικά, που διανέμονται σε όλο το δίκτυο ταξιδιωτικών πρακτόρων.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, “η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, εντάσσεται στο πλαίσιο της δραστηριότητας που εγκαινίασε πέρυσι η MTC GROUP με την αντίστοιχη συνεργασία με την GTA, για το συνδυασμό της προβολής με την προώθηση πωλήσεων”.

To Preference Vacations έχει διευρύνει τις ταξιδιωτικές επιλογές του αφού ειδικεύεται σε ταξιδιωτικά πακέτα για Ελλάδα, Ιταλία, Πορτογαλία, Ισπανία και Κροατία, καθώς και επιλεγμένες κρουαζιέρες στη Μεσόγειο (Celestyal, Costa και MSC Cruise Lines). Έχει τη δυνατότητα να καταρτίσει προγράμματα για  πληθώρα διακοπών, συνδυάζοντας κρουαζιέρα με ένα απλό ταξιδιωτικό πακέτο ή ακόμα και back-to-back κρουαζιέρες με διαφορετικά προγράμματα. Καταρτίζει επίσης προγράμματα για τους πελάτες του επί παραγγελία. Παρέχει όλο το φάσμα της εξυπηρέτησης για τα γκρούπ, όπως, πρόγραμμα, αεροπορικά και ξενοδοχεία, μεταφορές στον προορισμό, on-site logistics, ξεναγούς και τοπική αντιπροσώπευση. Διαθέτει  διευθυντές πωλήσεων σε Οντάριο, Κεμπέκ, καθώς και στον Δυτικό Καναδά και με αυτό το τρόπο έχει πλήρη γνώση της τοπικής αγοράς ολοκλήρου του Καναδά.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top