Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΔράσεις προβολής της Αστυπάλαιας σε Αθήνα και Βρυξέλλες
Προβολή προορισμού

Δράσεις προβολής της Αστυπάλαιας σε Αθήνα και Βρυξέλλες

Ο Δήμος Αστυπάλαιας, με επικεφαλής την αντιδήμαρχο Τουρισμού, βρέθηκε στη βελγική πρωτεύουσα, όπου, παράλληλα, είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει προγραμματισμένες επαγγελματικές επαφές για την προβολή του νησιού.

Με τα κάλαντα της Αστυπάλαιας, με τοπικούς χορούς και με αντιπροσωπευτικά εδέσματα υποδέχθηκε η αποστολή του Δήμου τους προσκεκλημένους της εκδήλωσης που οργανώθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις 6 Δεκεμβρίου στις Βρυξέλλες.

Η πρωτοβουλία ήταν των Ευρωβουλευτών κ.κ. Δημήτρη Παπαδημούλη, αντιπροέδρου του Κοινοβουλίου και Στέλιου Κούλογλου, σε συνεργασία με το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της ελληνικής Πρεσβείας στο Βέλγιο, με σκοπό την προβολή Χριστουγεννιάτικων και Πρωτοχρονιάτικων εθίμων της Ελλάδας.

Ο Δήμος Αστυπάλαιας ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση και με επικεφαλής την αντιδήμαρχο Τουρισμού κα Μαρία Καμπούρη βρέθηκε στη βελγική πρωτεύουσα, όπου, παράλληλα, είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει προγραμματισμένες επαγγελματικές επαφές για την προβολή του νησιού.

Με επαγγελματικές συναντήσεις ολοκληρώθηκε και η συμμετοχή του Δήμου στην έκθεση Greek Tourism Expo (8-10 Δεκεμβρίου) στο Metropolitan Expo του Aεροδρομίου “Ελ. Βενιζέλος”. Πλαισιώνοντας το περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, οι εκπρόσωποι του Δήμου, πέρα από τη διανομή του υλικού προβολής στους επισκέπτες, πραγματοποίησαν σειρά διμερών συναντήσεων με επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου από αγορές του εξωτερικού που, κατά κοινή ομολογία κρίθηκαν ως εποικοδομητικές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024