Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

Δράσεις προβολής της Αστυπάλαιας σε Αθήνα και Βρυξέλλες

Βίκυ Καραντζαβέλου - 08 Ιανουάριος 2018, 14:01

Ο Δήμος Αστυπάλαιας, με επικεφαλής την αντιδήμαρχο Τουρισμού, βρέθηκε στη βελγική πρωτεύουσα, όπου, παράλληλα, είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει προγραμματισμένες επαγγελματικές επαφές για την προβολή του νησιού.


Με τα κάλαντα της Αστυπάλαιας, με τοπικούς χορούς και με αντιπροσωπευτικά εδέσματα υποδέχθηκε η αποστολή του Δήμου τους προσκεκλημένους της εκδήλωσης που οργανώθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις 6 Δεκεμβρίου στις Βρυξέλλες.

Η πρωτοβουλία ήταν των Ευρωβουλευτών κ.κ. Δημήτρη Παπαδημούλη, αντιπροέδρου του Κοινοβουλίου και Στέλιου Κούλογλου, σε συνεργασία με το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της ελληνικής Πρεσβείας στο Βέλγιο, με σκοπό την προβολή Χριστουγεννιάτικων και Πρωτοχρονιάτικων εθίμων της Ελλάδας.

Ο Δήμος Αστυπάλαιας ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση και με επικεφαλής την αντιδήμαρχο Τουρισμού κα Μαρία Καμπούρη βρέθηκε στη βελγική πρωτεύουσα, όπου, παράλληλα, είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει προγραμματισμένες επαγγελματικές επαφές για την προβολή του νησιού.

Με επαγγελματικές συναντήσεις ολοκληρώθηκε και η συμμετοχή του Δήμου στην έκθεση Greek Tourism Expo (8-10 Δεκεμβρίου) στο Metropolitan Expo του Aεροδρομίου “Ελ. Βενιζέλος”. Πλαισιώνοντας το περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, οι εκπρόσωποι του Δήμου, πέρα από τη διανομή του υλικού προβολής στους επισκέπτες, πραγματοποίησαν σειρά διμερών συναντήσεων με επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου από αγορές του εξωτερικού που, κατά κοινή ομολογία κρίθηκαν ως εποικοδομητικές.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top