Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

Σε εξέλιξη καμπάνια της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στον Καναδά

Βίκυ Καραντζαβέλου - 09 Ιανουάριος 2018, 15:18

Τηλεοπτική καμπάνια στο τηλεοπτικό πρόγραμμα ‘Laval & Montreal Odyssey TV’, η οποία απευθύνεται στον Απόδημο Ελληνισμό και παρουσιάζονται βίντεο, που εναλλάσσονται κάθε βδομάδα και εμφανίζουν τα νησιά ως ενιαίο προορισμό, αλλά και ταυτόχρονα προβάλλουν το κάθε νησί χωριστά.


Από τις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου, έχει ξεκινήσει μεγάλη τηλεοπτική καμπάνια από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στο τηλεοπτικό πρόγραμμα “Laval & Montreal Odyssey TV”, η οποία απευθύνεται στον Απόδημο Ελληνισμό.

Παρουσιάζονται βίντεο, τα οποία εναλλάσσονται κάθε βδομάδα και τα οποία εμφανίζουν τα νησιά ως ενιαίο προορισμό, αλλά και ταυτόχρονα προβάλλουν το κάθε νησί χωριστά.

Ιόνια Νησιά
Ζάκυνθος
Κεφαλονιά
Κέρκυρα
Λευκάδα

Ενδιάμεσα των προβολών αυτών, υπάρχουν 4λεπτα και 5λεπτα με παρουσιαστές, οι οποίοι αναφέρονται στην ιστορία, στις ομορφιές, στα αξιοθέατα, στην κουλτούρα, στη μουσική, στα λαογραφικά στοιχεία, ενημερώνοντας και προσελκύοντας έτσι τον Απόδημο Ελληνισμό στον Καναδά.

Με το γεγονός της σύνδεσης των νησιών με διεθνείς αεροπορικούς κόμβους της Ευρώπης, όπως το Heathrow του Λονδίνου και το Frankfurt International της Φρανκφούρτης, παρέχεται τόσο στους ομογενείς όσο και σε άλλους επισκέπτες από την Αμερική, τον Καναδά, την Αυστραλία και άλλα μέρη υπερπόντια, την ευκαιρία να επισκεφθούν τα Ιόνια Νησιά ανετότερα και συντομότερα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top